Παρέμβαση Πισιμίση για τα ακίνητα που διεκδικεί το Δημόσιο στα Βριλήσσια (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τα ακίνητα που διεκδικεί το Δημόσιο στα Βριλήσσια έκανε ο επικεφαλής της Νέας Πνοής και υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης.

Πρόκειται για την υπόθεση με τα δεκάδες οικόπεδα στα Βριλήσσια στα οποία έχουν χτιστεί σπίτια εδώ και δεκαετίες, διεκδικεί με αγωγές το Ελληνικό Δημόσιο, υποστηρίζοντας πως εξακολουθεί να διατηρεί την κυριότητά τους. Το Δημόσιο διεκδικεί δικαστικά τα ακίνητα, παρά το γεγονός πως βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως και πως οι κάτοικοι έχουν στην κατοχή τους νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας.

Στις αγωγές, που έχουν φτάσει στους πολίτες αναφέρεται ότι πολλά από τα ακίνητα μεταβιβάστηκαν στο Δημόσιο από την Ιερά Μονή Πεντέλης και κηρύχθηκαν απαλλοτριωτέα το 1918 με Βασιλικό Διάταγμα.

Ο Γιάννης Πισιμίσης μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα με τον Γ. Αυτιά χαρακτήρισε αδιανόητη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έκανε λόγο για μια κατάφωρη αδικία που παραβιάζει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων τόνισε πως ο Δήμος θα πρέπει να αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση των πολιτών.

Δείτε το βίντεο:

Παρέμβαση του Γιάννη Πισιμίση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Παρέμβαση του Γιάννη Πισιμίση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκμποπή του Γ. Αυτιά για τα ακίνητα που διεκδικεί το δημόσιο στα Βριλήσσια. «Ο Δήμος πρέπει να αναλάβει την νομική εκπροσώπηση των πολιτών»

Gepostet von Γιάννης Πισιμίσης – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια am Freitag, 30. November 2018
Σχολιάστε