OTA VOICE
Uncategorized Ντουντούκα

Μεταναστευτικό: Φονιάδες και εκμεταλλευτές- Αποικιοκράτες και επαγγελματίες αλληλέγγυοι

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Το δουλεμπορικό ξεκίνησε από το Λιβύη που υπάρχουν στρατεύματα Ρωσίας, Τουρκίας, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Δύναμη Επέμβασης. Στρατεύματα Ρωσίας, Τουρκίας και ΗΠΑ υπάρχουν και σε Συρία Ιράκ. Όπως υπάρχουν βάσεις σε Σομαλία Αιθιοπία ρωσικές και τουρκικές. Όπως υπάρχουν βάσεις ΝΑΤΟικές, όχι να προστατεύσουν την ειρήνη και την ευημερία, αλλά να υπερασπιστούν συμφέροντα, σε όλες τις χώρες που αποτελούν μήλο της έριδος με γεωπολιτικούς στόχους.

Αυτοί είναι οι εγκληματίες που επενδύουν στον εσωτερικό διχασμό των φυλάρχων και προσπαθούν να κερδίσουν τον έλεγχο της κάθε χώρας. Αυτοί θέλουν αυτές τις χώρες εξαθλιωμένες για να μπορούν να τις έχουν σε καθεστώς αποικιοκρατίας. Αυτοί τους εξοπλίζουν. Αυτοί έχουν εταιρίες μισθοφόρων τύπου WAGNER που διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες που γεννούν πολέμους και φτώχεια, που αναγκάζουν σε ξεριζωμό έθνη, έχουν ονοματεπώνυμο. ΗΠΑ, Ρωσία, ΝΑΤΟ, Τουρκία και σιγά σιγά στο παιχνίδι εισέρχεται και η Κίνα. Με την Ευρώπη να ψάχνεται μεταξύ ανθρωπισμού και συνενοχής. Ποιος θα επιβληθεί, ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Τραπεζικοί όμιλοι, βιομηχανίες όπλων, πετρελαϊκοί και ενεργειακοί κολοσσοί, κερδοσκοπικά funds, φαρμακοβιομηχανίες, ολιγάρχες και τύραννοι συνθέτουν το παζλ της εγκληματικής μαφίας.

Αυτοί έχουν υποκαταστήσει την Κοινωνία των Πολιτών, με την Κοινωνία των Ανθρωποειδών…

Την ίδια ώρα κάποιοι ανεγκέφαλοι που μιλούν ελληνικά αλλά δεν έχουν ελληνική συνείδηση και παρουσιάζονται σαν ανθρωπιστές(αλλά είναι επαγγελματίες διασώστες-διακινητές) στοχοποιούν την Ελλάδα και την παρουσιάζουν σαν διεθνή εγκληματία, είναι οι καλύτεροι υπάλληλοι του ηγεμόνα Μητσοτάκη και επιβεβαιώνουν το αφήγημα του μπαμπούλα Τσίπρα. Ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι σεσημασμένοι ολιγάρχες που στηρίζουν την διεθνή μαφία που καταδυναστεύει τους λαούς και γεννά πολέμους, κήρυξαν εθνικό πένθος για να πουλήσουν συναίσθημα (όπως στα Τέμπη) και να εκμεταλλευτούν προεκλογικά την τραγωδία.

Κανένας από όλους αυτούς αριστερούς κεντρώους νεοφιλελεύθερους δεξιούς δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τις 500 ψυχές που αιωρούνται στο βυθό και γίνονται τροφή για τα ψάρια. Ανάμεσα τους δεκάδες παιδικά κορμάκια.

Σε 2-3 μέρες θα τα έχουμε όλα ξεχάσει, όπως ξεχάσαμε το έγκλημα στα Τέμπη, που χάθηκαν δικά μας παιδιά,.

Η πηγή του κακού παραμένει και δεν έχει ένα πρόσωπο…

….και φανταστείτε πως κάποιοι είναι από χώρες όπως το Ιράκ με πλούσιο υπέδαφος που θα έπρεπε να είναι πηγή ευημερίας και πλούτου. Αυτό να το δείτε εσείς που νομίζεται πως οι αγωγοί και οι εξορύξεις φέρνουν ευτυχία και ειρήνη…. σε χώρες όπως εμείς που είμαστε αποικίες μόνο δυστυχία συσσωρεύουν.

Ο παραγόμενος πλούτος δεν φτάνει ποτέ στις κοινωνίες… παρά μόνο στους ολιγάρχες.

Η λύση δεν είναι η μετανάστευση. Είναι αδιέξοδο. Η μετανάστευση υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι ελπίδα, είναι αγοραπωλησία, είναι μια σύγχρονη μορφή δουλεμπορίου, όπου παράλληλα κυκλώματα με ανθρωπιστικό μανδύα κερδίζουν δις και προσφέρουν άλλοθι στην κοινωνία των ζόμπι, που έχει ανάγκη να λανσάρει ένα επιτηδευμένο και ελεγχόμενο ανθρωπισμό .

Τα εκατοντάδες εκατομμύρια που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης δεν μπορούν να βρουν διέξοδο στη Δύση. Πόσους κατατρεγμένους μπορούν να αντέξουν τα ευρωπαϊκά κράτη; Αν δεν καταπολεμηθεί στην πηγή του το πρόβλημα, αν δεν υπερισχύσουν οι αξίες έναντι των συμφερόντων, που δεν είναι των πολιτών αλλά της ολιγαρχίας του χρήματος και της εξουσίας, θα συνεχίσει το παγκόσμιο αιματοκύλισμα.

Γιατί δεν είναι μόνο οι μετανάστες από τις τρίτες χώρες. Είναι τα εκατομμύρια προσφύγων από την ισοπεδωμένη Ουκρανία, είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες εγκλωβισμένοι στο κατεχόμενο Αρτσάχ της Αρμενίας. Είναι οι εγκλωβισμένοι στη Λατινική Αμερική, στο Μεξικό που αναζητούν μια διέξοδο διαφυγής, από χώρες που σπαράσσονται από πολεμικές συγκρούσεις και εμφύλιες συρράξεις.

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του πλανήτη, της ψηφιακής επανάστασης και της τεχνητής νοημοσύνης… το σωτήριο έτος 2023 μΧ.

Σχετικά Άρθρα

ΔΙΑΔΥΜΑ: Επίσκεψη σχολείου της Καρδίτσας στο ΚΔΕΥ Γρεβενών

otavoice

Ανάλυση BBC: Πώς θα μπορούσε το Ισραήλ να απαντήσει στην ιρανική επίθεση

otavoice

Αρχαίο θέατρο Σικυώνας – Η καρδιά µιας πόλης ξαναχτυπά

otavoice

Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε η μαζική επίθεση του Ιράν με drones και πυραύλους Κρούζ

otavoice

Μακελειό σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ: Πέντε θύματα, μεταξύ τους και βρέφος

otavoice

ΕΟΔΥ: Πέντε θάνατοι από Covid-19, ένας θάνατος από γρίπη

otavoice