OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Όνειδος-Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις και νομιμοποίησε το Κέντρο «Μακεδονικής» γλώσσας

Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Μελά και του Μέγα Αλέξανδρου, από τις αθλιότητες των νεοελλήνων… η αιματοβαμένη μακεδονική γη παραδίδεται βορά στους σφετεριστές και κατσαπλιάδες της Ιστορίας του Ελληνισμού, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα ξένων χωρών και κέντρων εξουσίας. 

Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «Μακεδονικής» γλώσσας της Φλώρινας και επικύρωσε το καταστατικό του, ανοίγοντας το δρόμο στην σκοπιανή προπαγάνδα πλιάτσικου της μακεδονικής ιστορίας και ταυτότητας.

Το έγκλημα των Πρεσπών παίρνει σάρκα και οστά και η δήθεν συμφωνία που θα υπερασπιζόταν την Ιστορική Αλήθεια έχει γίνει ορμητήριο μιας άθλιας σκευωρίας κατά του ελληνισμού με συμμέτοχο το πολιτικό σύστημα εξουσίας.

Η κατάπτυστη εθνικά απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας, επιβεβαιώνει την πεποίθηση των ελλήνων πως η δικαιοσύνη στην χώρα μας είναι θεότυφλη και εκτελεί τις εντολές της πολιτικής- οικονομικής ελίτ. Μπορεί μια πρωτοδίκης να διαφράφει την ελληνική ιστορία;

Η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που υποτίθεται πως θα έλυνε όλα τα προβλήματα με τα Σκόπια, δημιούργησε “Μακεδονική γλώσσα” , “Μακεδονικά σχολεία” και “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα …. τα άσχημα τώρα αρχίζουν, με τους μακεδονομάχους των συλλαλητηρίων, να έχουν κρυφτεί στα κομματικά μαντριά τους. Οι μάσκες έπεσαν …

Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακή Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου μεταξύ άλλων είχε γράψει για την αρχική απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας που έδινε πράσινο φως στην λειτουργία του Κέντρου της σκοπιανής προπαγάνδας:

“… Οι Καταστατικοί σκοποί του Σωματείου, οι οποίοι ήταν εξ αρχής και παραμένουν αντίθετοι με τη νομιμότητα (άρθρα 80, 81 Α.Κ.) και ότι οι σκοποί αυτοί προσβάλλουν έντονα τα εθνικά συμφέροντα, διότι θέτουν ζήτημα ανύπαρκτης μειονότητας στην Ελλάδα (γλωσσικής και εθνικής), και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, και την εθνική ασφάλεια αμφισβητώντας την ομοιογένεια της γλώσσας και της εθνικότητας του ελληνικού πληθυσμού, στην ευαίσθητη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Δυτική – Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία) και προκαλώντας διχασμό, εχθρότητα και κοινωνική αναταραχή στις περιοχές αυτές και γενικότερα στη γαλήνη της χώρας.
​Επί πλέον, με τους σκοπούς αυτούς προκαλείται σκόπιμα και μεθοδευμένα παραπλάνηση και σύγχυση στην κοινή γνώμη, τόσο σε όσους θελήσουν να εγγραφούν, ως μέλη του Σωματείου, όσο και στη διεθνή Κοινότητα, διότι παρουσιάζεται, καλλιεργείται και προωθείται απροκάλυπτα το προπαγανδιστικό, ψευδές και ανύπαρκτο γεγονός ότι δήθεν εντός της Ελληνικής Επικράτειας υπάρχει μειονότητα πληθυσμού, η οποία ομιλεί τη «μακεδονική» γλώσσα”.

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 
ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΓΛΩΣΣΑΣ
Με τα πλέον μελανά χρώματα για την ελληνική δικαιοσύνη θα αποτυπώσει την σημερινή ημέρα η ιστορία της πατρίδας μας. Η αδιανόητη απόφαση της πρωτοδίκου Φλωρίνης κ. Ελένης Τσιμέρογλου δημιουργεί υψίστη εθνική απειλή, επικυρώνοντας την αναγνώριση του σωματείου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας εντός Ελληνικού εδάφους.

Μία οδυνηρή εξέλιξη που θέτει υπό αμφισβήτηση όχι μόνο τα εθνικά μας δίκαια, αλλά τα ίδια τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ανοίγοντας κερκόπορτα για την δημιουργία «μειονοτικού ζητήματος», όπως ακριβώς είχε επιδιώξει ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ πριν και κατά την κατοχή.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ελληνική δικαιοσύνη δείχνει ότι υπηρετεί τα σκοτεινά συμφέροντα που στρέφονται εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Όπως ακριβώς έπραξε με την σκανδαλώδη απόφαση για τα Funds, τα οποία «συμπτωματικά» σαρώνουν τις περιουσίες των Ελλήνων ακριτών της Μακεδονίας.

Η προδοσία της Μακεδονίας, η προδοσία του λαού και της πατρίδας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ηθικούς αυτουργούς τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣυΡιζΑ και το ΠΑΣΟΚ. Τα τρία κόμματα τα οποία προετοιμάζουν τώρα τις επίσης προδοτικές «Πρέσπες του Αιγαίου», τις οποίες θα επιβάλουν από κοινού.

Ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την προδοσία και την δημιουργία αυτού του ύψιστου εθνικού κινδύνου, είναι ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός διά της ψήφου του.

Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας οφείλει να προσέλθει στην κάλπη έχοντας κατά νου τον ιερό όρκο των προγόνων μας: ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ.

Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται ότι θα τιμήσει αυτό τον όρκο, αγωνιζόμενη μέχρι τέλους για μια Ελλάδα Ακέραια, Αυτεξούσια και Αυτοδύναμη.

Σχετικά Άρθρα

Ακραία ζέστη και αποπνικτικές συνθήκες – Θερμοκρασίες άνω των 44 βαθμών Κελσίου

otavoice

Λίβανος: Ευρείας κλίμακας επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ

otavoice

Ο Δήμος Πολυγύρου απομακρύνει μόνιμα τοποθετημένες ομπρέλες και ξαπλώστρες

otavoice

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη νότια Λωρίδα της Γάζας

otavoice

Κίνα: Να «επανεξετάσει σοβαρά» η ΕΕ την επιβολή δασμών στα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

otavoice

ΗΠΑ: Αμετάβλητα διατήρησε ξανά τα επιτόκια η Fed

otavoice