OTA VOICE
Uncategorized Ντουντούκα

Η υποκρισία των ΜΜΕ και η εκπόρνευση της κοινωνίας

Οι μεγαλύτεροι διαφημιστές της παιδεραστίας και του σεξισμού και κάθε ανωμαλίας είναι τα ΜΜΕ. Τώρα στα κεντρικά δελτία οι παρουσιαστές βγάζουν οργή. Ας κοιτάξουν στον καθρέφτη να δούνε ποίοι εκπαιδεύουν τις νέες γενιές παιδεραστών, σεξιστικά ανώμαλων, γυναικοκτόνων, πρεζάκηδων, βιζιτούδων και κάθε είδους που συμπληρώνει ένα πάζλ ανηθικότητας και κτηνωδίας.

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος 

Αν θέλουν να κλείσει ο κύκλος της εκπόρνευσης και εγκεφαλικής ανωμαλίας, να σταματήσουν μαχαίρι όλα τα τηλεοπτικά σκουπίδια από τα πρωινάδικα μέχρι τις μεταμεσονύχτιες reality τσόντες.
Ας σταματήσουν τα δήθεν έγκυρα sites να είναι παραρτήματα του Playboy και να προβάλουν την κάθε κοκότα και τον κάθε κλαρινόμαγκα, κενού περιεχομένου που κάνουν τα πάντα για λίγα λεπτά δημοσιότητας και μια θέση στις ερωτικές συνευρέσεις στα ακριβά σαλόνια.

Ας σταματήσουν να προβάλουν αρρωστημένα και πρόστυχα πρότυπα, ας σταματήσουν να βάζουν μέσα σε κάθε σπίτι ως έννοιες αποδεκτές και συμβατές την βία, την ανωμαλία, τον εύκολο πλουτισμό, την ανηθικότητα και την ματαιοδοξία της εξουσίας και του χρήματος.

Βέβαια το ΕΣΡ δεν βλέπει τίποτα επιλήψιμο αφού ένα Κ16 προστατεύει κάθε τηλεοπτική αθλιότητα.
Μόνο που σε κάθε σπίτι δεν ξέρεις ποιος βλέπει και ποιος δεν βλέπει, αν είναι 16 ή 12.

Όσο για την Ένωση Συντακτών, έχει ζυγιστεί και έχει βρεθεί ελλιποβαρής. Απούσα, άχρωμη, συντεχνιακή και διεκπεραιωτική μιας υφιστάμενης παθογένειας που έχει στιγματίσει το χώρο της δημοσιογραφίας και το ν έχει καταστήσει αναξιόπιστο στα μάτια των πολιτών.

Ας βγάλετε λοιπόν τον σκασμό μεγαλοδημοσιογράφοι και καναλάρχες της απάτης, γιατί έχετε σημαντικό αν όχι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν στον τόπο.

Είνια όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα τα ίδια. ΝΑΙ όλα τα ίδια είναι εκτός μιας ελάχιστης μειοψηφίας που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής και βολεμένη σε λίστες. Άλλωστε αν δεν πας με τα νερά τους , αν δεν καβαλήσεις κάποιο άρμα, δύσκολα επιβιώνεις και σίγουρα δεν κάνεις λεφτά.

Σχετικά Άρθρα

Πέπλο αφρικανικής σκόνης «πνίγει» τη χώρα

otavoice

Ισραηλινές επιδρομές στις υποδομές της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο

otavoice

Μαλαισία: Η στιγμή της σύγκρουσης δύο στρατιωτικών ελικοπτέρων με 10 νεκρούς

otavoice

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο “CROWDFUNDMATCH”

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Ταξίδι πίσω στο χρόνο με συλλεκτικά αυτοκίνητα αντίκες

otavoice

Οι Ισραηλινοί θέλουν αίμα: Προ των πυλών η επιχείρηση στη Ράφα – Εγκρίθηκαν νέα πολεμικά σχέδια στη Γάζα

otavoice