OTA VOICE
Uncategorized Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Λέσβος: Στους 17 οι νεκροί του ναυαγίου βάρκας με μετανάστες

Στους 17 ανέβηκαν οι νεκροί του σημερινού ναυαγίου βάρκας με μετανάστες και πρόσφυγες στην περιοχή Πεταλίδι της Θερμής. Πριν από λίγο βρέθηκε ο 17ος νεκρός, ένας νεαρός άνδρας. Ας σημειωθεί ότι όλες οι υπόλοιπες νεκροί είναι γυναίκες.

Στο μεταξύ μετά την εύρεση μιας ακόμα γυναίκας στα βράχια της περιοχής του ναυαγίου αυξήθηκαν σε 10 οι διασωθείσες όλες γυναίκες. Έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Μάλιστα περίπου στις 9,30 σήμερα το πρωί δέχθηκαν την επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκαγκα που βρίσκεται στη Μυτιλήνη στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης της στη Λέσβο.

Η βραδινή αποστολή αυτοκτονίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας, που σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης της χώρας μας ο Ερντογάν υποστήριξε πως η Ελλάδα πνίγει στο Αιγαίο  τους μετανάστες και η Τουρκία τους σώζει.

Το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, υπό την καθοδήγηση των τουρκικών αρχών, επέλεξε μια δύσκολη νύχτα να στείλει στο θάνατο δεκάδες μετανάστες σε Λέσβο και Κύθηρα.

Σχετικά Άρθρα

Κουτσούμπας από Μόντρεαλ: Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού

otavoice

AP: Η Κίνα σταμάτησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της προέλευσης του κορονοϊού

otavoice

Γερμανία: Κατασκοπεία υπέρ της Κίνας – Σύλληψη στελέχους του ακροδεξιού AFD

otavoice

Υποτροφίες σε Έλληνες από την Ιαπωνική Κυβέρνηση για σπουδές στην Ιαπωνία

otavoice

Ανησυχία σε ανθρωπιστικές οργανώσεις για την επικείμενη χερσαία εισβολή στη Ράφα

otavoice

Ισραηλινές επιδρομές στις υποδομές της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο

otavoice