Τζοκοβιτς: «Ο Θεός τα βλέπει-Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δικιά τους είναι υλική»

Συγκλονίζει με την στάση του ο παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος παγκόσμιος πρωταθλητής που δεν είναι εμβολιασμένος έπεσε θύμα μιας κάκιστης και απαράδεκτης μεταχείρησης από τον Αυστραλό Πρωθυπουργό, που κάνει επικοινωνιακή προπαγάνδα.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι Αυστραλοί ακύρωσαν τη βίζα του Σέρβου τενίστα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και δεν τον άφησαν να μπει στη χώρα. Οι νομικοί εκπρόσωποι του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο προχώρησαν σε έφεση και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο πατέρας, η μητέρα, ο αδελφός και ο θείος του Νόβακ Τζόκοβιτς, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και στράφηκαν κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αυστραλίας. Παρέμβαση έκανε και σε διπλωματικό επίπεδο και η χώρα του με τον Σέρβο Πρωθυπουργό Αλεξάνταρ Βούτσιτς να δήλώνει πως η Σερβία είναι στο πλευρό του.

Το μεγαλείο ψυχής που δείχνει πως δεν είναι τυχαία ένα Φωτεινό Αστέρι αποτυπώνεται στο μήνυμα που έστειλε στον αδελφό του ο Νόβακ, από την Αυστραλία.

«Ο Θεός τα βλέπει όλα. Το ήθος και η ηθική ως τα μεγαλύτερα ιδανικά είναι τα λαμπερά αστέρια προς την πνευματική ανάταση. Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δικιά τους είναι υλική» έγραφε το μήνυμα του Σέρβου τενίστα.

Σεβασμός και μόνο!!!!
Σχολιάστε