Πρωτοχρονιά, Καμπούλ το Σύνταγμα -Χωρίς μέτρα, κατάληψη από χιλιάδες μετανάστες

Καμπούλ και Ισλαμαμπάντ θύμιζε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η πλατεία Συντάγματος. Φαίνεται πως η κάρτα του δημάρχου Αθηναίων, «δώστε χώρο σε όλους», έπιασε τόπο… την ίδια ώρα που δινόταν η 17λεπτη παράσταση Ρουβά των 215.000 ευρώ στο Λυκαβηττό.

Σοβαρό ζήτημα έχει ανακύψει με τη μη τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτόκολλων το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα. Τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες υποχρεώθηκαν για ακόμα μια φορά να μείνουν στο σπίτι, καταστήματα κι επιχειρήσεις είναι ένα βήμα από το λουκέτο λόγω των νέων μέτρων που τα υποχρέωσαν να είναι κλειστά σε μέρες όπου έκαναν μεγάλο ποσοστό του τζίρου τους, στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της χώρας, μπροστά από το Κοινοβούλιο, στήθηκε… πάρτι από χιλιάδες μετανάστες.

Πουθενά αστυνομία, κηνυγούσε παράνομους πιτσιρικάδες στις γειτονιές της Αθήνας….

Ένα πάρτι στην πλατεία Συντάγματος στο κέντρο που βράζει από κρούσματα στο οποίο, φυσικά, δεν τηρήθηκε το παραμικρό από ό,τι αφορά τα μέτρα με τη συνάθροιση χιλιάδων Πακιστανών, Αφγανών και άλλων μουσουλμάνων να αποτελεί μια πρώτης τάξεως… υγειονομική βόμβα.

Τελικά υπάρχει άλλο καθεστώς στη χώρα για τους μετανάστες; Την ίδια ώρα που μοιράζουν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε έλληνες πολίτες και επαγγελματίες, κανείς δεν είδε και δεν άκουσε για μερικές χιλιάδες αλλαλάζοντες Πακιστανούς και άλλους παράνομους μετανάστες που έστελναν προκλητικές selfies από την πλατεία Συντάγματος.

 
Σχολιάστε