OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Στους δρόμους χιλιάδες για την ελεύθερη επιλογή στον εμβολιασμό

Πιστοί στο ραντεβού τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα διαδηλώνουν υπέρ του δικαιώματος της ελεύθερης επιλογής, στον εμβολιασμό. Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καβάλα, Σέρρες, Κοζάνη,  Πτολεμαΐδα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Ρέθυμνο Χανιά, Άρτα, Λαμία, Πάτρα, Κόρινθο, Πύργο… χιλιάδες πολίτες αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ δεν λείπουν οι διαμαρτυρίες για τα συσσωρευμένα οικονομικά, εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Αθήνα

Χιλιάδες οι συμμετέχοντες στο Σύνταγμα, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις αναίτια χρησιμοποίησαν αντλίες νερού και χημικά για να διαλύσουν την συγκέντρωση, η οποία κυλούσε ήρεμα….

Θεσσαλονίκη 

Τεράστια και πάλι η συμμετοχή στην Θεσσαλονίκη με πολλές χιλιάδες πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά κατά της υποχρεωτικότητας. Οι εκτιμήσεις για τον όγκο της συγκέντρωσης κάνουν λόγο για πάνω από 10.000 άτομα.

Πάτρα 

Μεγάλος αριθμός πολιτών συγκεντρώθηκε στην πλατεία Γεωργίου, όπου πραγματοποιείται διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, στο πλαίσιο των σχετικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη τη χώρα. Οι διαδηλωτές κρατούν πανό κατά των εμβολίων, ενώ αρκετές είναι οι ελληνικές σημαίες που κρατούν πολλοί από τους διαδηλωτές.

Αλεξανδρούπολη 

Άρτα 

Καβάλα 

Κατερίνη 

Μεγάλο όγκο είχε η συγκέντρωση και στην πρωτεύουσα της Πιερίας, όπου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση μια νοσηλεύτρια που τοποθετήθηκε στους συγκεντρωμένους, λέγοντας πως εμείς υπηρετούμε και αγαπάμε τον συνάνθρωπο, ζήσαμε από κοντά την επιδημία, δώσαμε μάχες αλλά  δεν εμβολιαζόμαστε γιατί ξέρουμε…

Κέρκυρα 

Κοζάνη 

Λαμία

Μυτιλήνη 

Πτολεμαϊδα 

Πύργος 

Ξάνθη 

Το σύνθημα κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας, κυριάρχησε στην συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Ρέθυμνο 

Σέρρες

Ρόδος

Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Αρμενική Νεολαία Ελλάδας: «Είμαι στο πλευρό σας»

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες, με απόφαση του Αρείου Πάγου

otavoice

Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη: Tι εντόπισαν οι επιστήμονες

otavoice

Συνελήφθη ο Κ. Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – To πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή

otavoice

Αρχίζει αύριο 25/4 το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

otavoice