Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας: « Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι ένας αγώνας απαιτητικός»

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2021

 

Με αφορμή τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, απέστειλε μήνυμα προς τους υποψήφιους εκ μέρους της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε την σημασία των πανελλήνιων εξετάσεων παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία και δήλωσε πεπεισμένος για την επιτυχή αλλά και ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης από τους υποψήφιους.

Διαβάστε την δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη:

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, 

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι ένας αγώνας απαιτητικός, αλλά και, το επιστέγασμα των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθείτε με επιτυχία και ψυχραιμία, όπως έχετε ανταποκριθεί έως τώρα.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε πάντα δίπλα σας τους καθηγητές σας και τις οικογένειές σας, που σας στηρίζουν και μοιράζονται τις αγωνίες σας.

Διώξτε λοιπόν μακριά το άγχος και με συγκέντρωση, επιμονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εξάλλου, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων αυτών, δεν ορίζει και δεν προδιαγράφει την υπόλοιπη ζωή σας. Στην πορεία σας που ξεκινάει από εδώ και πέρα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

Το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς, μόνοι μας, με την πίστη στα όνειρά μας, την επιμονή στους στόχους μας, με το θάρρος μας, την κριτική μας σκέψη και την εργατικότητά μας.

Τη Δευτέρα λοιπόν ξεκινήστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σας, γιατί το σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας!

Καλή Επιτυχία !»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ
Σχολιάστε