Απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Ζακύνθου για ΑμεΑ- «Με σακατεμένους δεν πάμε μπροστά»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Ζακύνθου ο οποίος αντέδρασε στην επιδοτούμενη πρόσληψη ΑμεΑ και ατόμων από ευπαθείς ομάδες. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νικήτας Αρετάκης αναφέρθηκε σε ΑμεΑ χαρακτηρίζοντάς τους ως «σακατεμένους».

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, στη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης στις 20 Νοεμβρίου για την επιχείρηση Ύδρευσης και Ηλεκτρισμού Ζακύνθου (ΔΕΥΑΖ), έγινε μια συζήτηση να προσληφθούν σε αυτή μέσω ΟΑΕΔ άτομα με ευπάθειες και ΑμεΑ και ανθρώπους που είναι κοντά στη σύνταξη. Τότε ο δήμαρχος, ο οποίος είναι και πρόεδρος όχι μόνο της συγκεκριμένης δημοτικής επιχείρησης στο νησί αλλά και όλων των υπολοίπων, αντέδρασε, χρησιμοποιώντας ντροπιαστικούς χαρακτηρισμούς.

Απευθυνόμενος σε συνομιλήτριά του, είπε: «Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ, έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά. Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με αυτούς θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».

Όπως έγινε γνωστό ο δήμαρχος Ζακύνθου είναι ο απόλυτος άρχοντας του δήμου , μιας και έχει καταλάβει όλες τις θέσεις προέδρου στα νομικά πρόσωπα του δήμου (εκτός ενός) , μιας και έχει εμπιστοσύνη μόνο στην αφεντιά του.

Το ποιος είναι σακατεμένος «κύριε» Αρετάκη το δείχνουν τα λόγια και οι πράξεις του…. 

 
Σχολιάστε