Ο «Μπλεκ» ανέλαβε την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες

Η μεταγραφή του από την κεντροδεξιά, στην Κουμουνδούρου βγήκε επικερδής και ο Γιάννης Μοίρας ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παρόλες τις ενστάσεις που είχαν εκδηλωθεί από στελέχη στην προοπτική ο πρώην Γραμματέας των ΑΝΕΛ να αναλάβει αυτό το πόστο.

Ο Μπλέκ, όπως τον ήξεραν στους ΑΝΕΛ από το fake profile που διατηρούσε στην πλατφόρμα του Facebook, για ειδικές αποστολές πολιτικής εκτέλεσης αντιπάλων, κατάφερε να μεταμορφωθεί από δεξιό σε αλληλέγγυο και σήμερα να μετακομίζει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή. Οι ενστάσεις του Κούλογλου ξεπεράστηκαν μιας και φαίνεται ότι ο ευλύγιστος Μοίρας, έριξε για τα καλά τα δίχτυα του στην Κουμουνδούρου.

Άλλωστε η δαιδαλώδης πολιτική διαδρομή του δείχνει άνθρωπο που μπορεί να μεταμορφώνεται και να επιβιώνει πολιτικά σε κάθε χώρο, ακόμη και αντιδιαμετρικά αντίθετο. Ξεκίνησε διαφημίζοντας τη σχέση του με τον γνωστό Χένρι Κίσινγκερ, τοποθετήθηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, μετακόμισε στους ΑΝΕΛ ως έμμισθο στέλεχος και Γραμματέας και μεταπήδησε κάνοντας ιδεολογική στροφή 180 μοιρών στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα έβαλαν λουκέτο με τον Καμμένο στο «μαγαζί» της Χαροκόπου βάζοντας πλάτη στην προδοσία των Πρεσπών.

Ενδιάμεσα πρόλαβε να αναλάβει εκπρόσωπος τύπου της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

Στους ΑΝΕΛ οι γνωρίζοντες μιλάνε για ένα άτομο με έντονο ατομικισμό, ναρκισσισμό και κρυφές ατζέντες, που κατάφερε υπογείως να υποσκάψει αξιόλογα στελέχη και να καθοδηγήσει τον πολιτικό και οργανωτικό εκτροχιασμό του κόμματος. Άλλωστε το προσωνύμιο «Μπλέκ» που βγήκε από το ψεύτικο προφίλ ( δεν ήταν το μόνο) που χρησιμοποιούσε είναι ενδεικτικό της ποιότητας του «ανδρός». Προφανώς η Κουμουνδούρου αξιολόγησε όλα τα δεδομένα και απέκτησε το συγκεκριμένο άτομο με στόχο να δημιουργήσει μια «δεξιά» παροικία-συνιστώσα. Μην ξεχνάμε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετακομίσει η Έλενα Κουντουρά(πρώην εργοδότης Μοίρα), ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Τέρενς Κουίκ, ο Βασίλης Κόκκαλης, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Όλοι τους έχοντας  διασφαλίσει μια θέση σε Βουλή και Ευρωβουλή ή σε κάποια αργομισθία ή πολιτική θέση.

 
Σχολιάστε