OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μηχανοκίνητη πορεία την 28η Οκτωβρίου στο Άργος-Πρωτοβουλία Καμπόσου

Ανταπόκριση βρίσκει η πρόταση που απεύθυνε δημόσια την περασμένη εβδομάδα η διεύθυνση του OTAVOICE.GR και σε πολλές πόλεις της χώρας ετοιμάζονται πρωτοβουλίες για να τιμηθεί το ιστορικό ΟΧΙ απέναντι στον ναζισμό κα οι χιλιάδες ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για να απελευθερωθεί η πατρίδα από την Κατοχή.

Ως γνωστό οι παρελάσεις φέτος απαγορεύτηκαν, λόγω  της επιδημιολογικής κρίσης και βάση του προγραμματισμού θα διεξαχθούν δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων, με περιορισμένη συμμετοχή, βάση πρωτοκόλλου. Βέβαια η συγκέντρωση 20.000 διαδηλωτών στην Αθήνα την ημέρα της απόφασης για την καταδίκη της ΧΑ, δεν αποτέλεσε πρόβλημα για την πολιτεία και τα πολιτικά κόμματα που συμμετείχαν.

Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, είναι ο δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος έχει ήδη δώσει εντολή στο επιτελείο του να οργανώσει  μηχανοκίνητη πορεία την 28η Οκτωβρίου, στο Άργος την ώρα που κανονικά θα γινόταν η παρέλαση. Σεβόμενοι τα μέτρα για τον κορονοϊό, έχουν δοθεί οι οδηγίες να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Άλλωστε το είδος της δράσης έχει αυτό το νόημα να μην υπάρξει συγχρωτισμός πολιτών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ετοιμάζεται μια μεγαλειώδης μηχανοκίνητη πορεία με εκατοντάδες γαλανόλευκες σημαίες και εμβατήρια στο κέντρο του Άργους, ενώ στο σχεδιασμό υπάρχει και διοργάνωση μικρότερης εμβέλειας μηχανοκίνητων πορειών σε δημοτικά διαμερίσματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Το «παζάρι» Ισραήλ με ΗΠΑ – «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα ως αντάλλαγμα περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

otavoice