OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Εθνομηδενιστές “καθηγητές” διδάσκουν στα πανεπιστήμια- Τσιτσελίκης κατά Αρμενίων

Καθηγητές πανεπιστημίων που δουλεύουν για τον εθνομηδενισμό διδάσκουν στους φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια παραχαράζοντας την ιστορική αλήθεια. Χορηγούμενα ανδρείκελα διαδραματίζουν τον ρόλο του Δούρειου Ίππου της παγκόσμιας συμμορίας που μεθοδεύει μέσα από την συστηματική  ισλαμοποίηση να σβήσουν από το χάρτη έθνη και πολιτισμούς. 

Μια ακόμη αποκάλυψη για ένα πρόσωπο που προκαλεί με τις εμετικές θέσεις του κάνει ο αρμενικής καταγωγής δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο οποίος αναφέρει:

“Την επέλαση των εθνομηδενιστών, φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να σταματήσει.
Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει η εμφάνιση απόψεων από καθηγητές εθνομηδενιστές στη χώρα μας, οι οποίοι ταυτόχρονα διδάσκουν ιστορία, στους φοιτητές μας στα Ελληνικά πανεπιστήμια.

Μετά την κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία επιστημονικά είδε μόνο συγχρωτισμό στην παραλία της Σμύρνης το 1922 και όχι διωγμούς και σφαγές, Ελλήνων και Αρμενίων, τώρα άλλος ένας κύριος κάνει την εμφάνισή του, αναφέροντας σε άρθρο του στην ηλεκτρονική εφημερίδα Parallaximag.gr πως για μια ακόμη φορά, όπως τώρα στον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ, δεν ακολουθούμε την «εθνική ορθότητα», τουλάχιστον όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε παραδώσει τουλάχιστον την Ήπειρο στους Αλβανούς, σύμφωνα με το συγκεκριμένο καθηγητή.

Στον τίτλο του άρθρου του, αναφέρει ο αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κωστής Τσιτσελίκης «Εθνική τύφλωση τώρα και στο Καραμπάχ». Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2020.
Μεταξύ άλλων ο κύριος αυτός λέει, για τον πόλεμο που μαίνεται στη συγκεκριμένη περιοχή του Καυκάσου, ότι οι Αρμένιοι του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) είναι, «Μικροσκοπική οντότητα προϊόν παράνομης βίας που άσκησε ένα κράτος , η Αρμενία, σε βάρος άλλου κράτους, του Αζερμπαϊτζάν».
Και συνεχίζει στο παραληρηματικό του άρθρο, μνημείο εθνομηδενισμού ότι, “Στην Ελλάδα είναι κραυγαλέα η μονομέρεια στην πληροφόρηση και την έκφραση γνώμης. Θεωρείται αξιωματικά ότι το δίκαιο είναι με τους Αρμένιους και το άδικο βαραίνει τους Αζέρους» και συνεχίζει,
“Η Ελληνική αντίδραση βασίζεται σε μια συλλογικά αυτοματοποιημένη, ψυχολογικού χαρακτήρα θέση, η οποία βασίζεται σε ταύτιση υπέρ των Χριστιανών Αρμενίων και κατά των μουσουλμάνων Αζέρων.” και κλείνει, “Αν κανείς αφαιρέσει τα ονόματα από το ιστορικό της σύγκρουσης του Καραμπάχ, θα έβλεπε μεγάλες ομοιότητες με την εισβολή στην Κύπρο και την αυτοανακήρυξη της Βόρειας Κύπρου, ως ένα παράνομο Κράτος – μη κράτος”.

Δηλαδή αυτός ο κύριος βλέπει την εισβολή του Αττίλα, ίδια με τον πόλεμο επιβίωσης που κάνουν οι Αρμένιοι του Αρτσάχ.
Ο κύριος αυτός είναι που σε άλλες του δημοσιεύσεις, αναφέρεται στους Τσάμηδες, τους οποίους αποκαλεί μειονότητα της Ηπείρου, την οποία δεν αποδέχεται το Ελληνικό κράτος και ο Ελληνικός λαός, λόγω του «κυρίαρχου Ελληνικού Εθνικισμού, ο οποίος απωθεί το θέμα των μουσουλμάνων της Ηπείρου», όπως υποστηρίζει.

Αυτά και άλλα παρόμοια θέματα που έρχονται σε αντίθεση με την εθνική συνείδηση και ιστορία μας, αποκαλεί «εθνική ορθότητα» ο κ. Τσιτσελίκης και η παρέα του, που δεν είναι άλλη από την κυρία Μαρία Ρεπούση, με την οποία ανέπτυξαν σε ανύποπτο χρόνο, το 2016 τις απόψεις τους σε εκδήλωση του Γερμανικού Ινστιτούτου «Ρόζα Λούξεμπουργκ», το οποίο προωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο το ιδεολογικό ρεύμα του «δημοκρατικού σοσιαλισμού».
Τούτοι εδώ, που θεωρούν επιστημονικά ορθό το να λες το άσπρο μαύρο, αρκεί που συμφωνεί με οτιδήποτε δεν είναι εθνικό και πατριωτικό, διδάσκουν τα παιδιά μας στα πανεπιστήμια ιστορία. Μα το χειρότερο είναι ότι τα διδάσκουν τον εθνομηδενισμό και να υποστηρίζουν ως ορθό, οτιδήποτε είναι αντεθνικό.

Τα ξένα κέντρα πολιτιστικής επιμόρφωσης που υπηρετούν, τους τροφοδοτούν με τα εργαλεία εκείνα που θα μπορέσουν να αλλοιώσουν την εθνική συνείδηση των νέων, για να επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που δεν θα γνωρίζει από πατρίδες, θρησκείες και έθνη.
Σαν λαίλαπα έχουν εισχωρήσει στα πανεπιστήμια και δηλητηριάζουν καθημερινά την ψυχή και το μυαλό των παιδιών μας.
Δεν πρέπει να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή κατάσταση. Οφείλουμε να τους καταγγείλουμε και να τους ξεμπροστιάσουμε.”

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος “καθηγητής” του Πανεπιστημίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη είναι μέλος ΜΚΟ με ανθελληνική δράση ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία. Ο Τσιτσελίκης υπέρμαχος των Σκοπιανών δήλωνε: “Δεν μπορεί να σταθεί το επιχείρημα ότι η Μακεδονία είναι αποκλειστικά ελληνική, ούτε ότι δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που επιλέγουν να αυτοπροσδιορίζονται έτσι.”

Να τον χαίρεται το Υπουργείο Παιδείας και η διοίκηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία. Πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνουν παιδομάζωμα οι πράκτορες …. του εθνομηδενισμού.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Αθηναίων: Πρώτο μέλημά μας για τις παιδικές χαρές η ασφάλεια των παιδιών

otavoice

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice