Δυο χρόνια OTAVOICE… συνεχίζουμε ακόμα πιο ψηλά

Ήταν πριν δυο χρόνια, 10 Οκτωβρίου, που το OTAVOICE.GR έκανε την παρθενική του εμφάνιση. Ξεκινήσαμε με όραμα να δώσουμε μια διαφορετική οπτική στην ενημέρωση με αξιοπρέπεια, συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία.

-Στόχος να γίνει το OTAVOICE.GR η φωνή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Περιφερειών και των Δήμων της χώρας. Χωρίς δεσμεύσεις, αποκλεισμούς και εκβιασμούς.

-Στόχος να αναδείξουμε ζητήματα που για το μιντιακό κατεστημένο είναι κόκκινη ζώνη, όπως τα εθνικά θέματα και η πολεμική που δέχεται ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία από εθνομηδενιστικά κέντρα.

 ΈΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Δυο χρόνια μετά μπορούμε να πούμε, πως τα καταφέραμε. Το OTAVOICE.GR που ξεκίνησε χωρίς «πλάτες» και χορηγούς μπόρεσε να καταξιωθεί ως το πιο έγκυρο αυτοδιοικητικό μέσο της χώρας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από τα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης αλλά κυρίως κερδίζοντας σημαντικό τμήμα της κοινωνίας που έχει επιλέξει την ιστοσελίδα μας για την ενημέρωση της.

Το OTAVOICE.GR έδωσε τη δυνατότητα σε περιφέρειες και δήμους καθημερινά να προβάλουν το έργο τους και νέες πολιτικές, μιας και μέχρι εκείνη την ώρα το κενό ενημέρωσης ήταν εμφανές και καλυπτόταν κυρίως από τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το OTAVOICE.GR άνοιξε το κανάλι ενημέρωσης και εκμηδένισε τις αποστάσεις από το Δήμο Σουφλίου μέχρι το Δήμο Φαιστού και από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέχρι την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Έδωσε φωνή στην περιφέρεια και ενημέρωσε και τον τελευταίο ακρίτα πολίτη.

Οι αριθμοί αποτυπώνουν το μέγεθος της δουλειάς μας και την αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό.

48.119 δημοσιεύσεις – 1.611.034 μοναδικοί χρήστες 

Με σημαντικό μερίδιο εκτός συνόρων, σε χώρες που υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

ΗΠΑ 113.575 χρήστες, Κύπρος 43.262 χρήστες και Γερμανία 37.774 χρήστες.

Με διασπορά σε όλη την ελληνική επικράτεια και ιδιαίτερα στη Μακεδονία. Ενδεικτικά στην Αθήνα 566.824 χρήστες και στη Θεσσαλονίκη 236.045 χρήστες. (Τα στοιχεία είναι επίσημα από τα google analytics).

Συμμετείχαμε σε σημαντικά γεγονότα. Το OTAVOICE.GR έδωσε δυναμικό παρών με κεντρικό εκθεσιακό περίπτερο στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν χορηγός επικοινωνίας στην VERDE-TEC την μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας και τεχνολογιών περιβάλλοντος στη χώρα. Δώσαμε παρών και καλύψαμε ειδησεογραφικά τα συνέδρια της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ενώ συμμετείχαμε σε σημαντικές ημερίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καλύψαμε με αντικειμενικότητα και πατριωτική συνέπεια κορυφαία γεγονότα , όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, το μεταναστευτικό και η ανθελληνική  δράση των ΜΚΟ, η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας και η ελληνοτουρκική κρίση, η Αρμενία  και η εισβολή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και η επιδημία του κορονοϊού. Συνεργαζόμαστε με σημαντικά μέσα ενημέρωσης, όπως ο HELLAS FM της Νέας Υόρκης.

Το OTAVOICE.GR είναι το μοναδικό μέσο στη χώρα που δεν έχει χρησιμοποιήσει το εθνικά εγκληματικό και προδοτικό όνομα που έδωσε η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, στο ψευδοκράτος των Σκοπίων. Για εμάς Βόρεια της Μακεδονίας υπάρχουν μόνο Σκόπια και σκοπιανοί σλαβικής καταγωγής.

Το OTAVOICE.GR έχοντας μια έμπειρη και αξιόλογη δημοσιογραφική ομάδα σας μεταφέρει καθημερινά με πλήρη αντικειμενικότητα και αξιοπιστία τα γεγονότα, χωρίς να συνυπολογίζει το κόστος από τα θέματα που αναδεικνύει  και να ενοχλούν την εξουσία ή το πολιτικό σύστημα. Δεν έχουμε χρώματα, ούτε ανήκουμε σε στρατόπεδα. Χρώμα μας είναι το γαλάζιο και στρατόπεδο μας η Ελλάδα. 

To OTAVOICE δεν είναι δυνατό μόνο στην ειδησεογραφία αλλά και στα social media! Θα μας βρείτε στις επίσημες σελίδες κοινωνικών μέσων που διαθέτουμε και συγκεκριμένα:

Για να συνδεθείτε στο facebook κάντε κλικ εδω: https://www.facebook.com/otavoicegr/
Για να συνδεθείτε στο twitter κάντε κλικ εδώ:https://twitter.com/?lang=en
Για να συνδεθείτε στο instagram κάντε κλικ εδώ: https://www.instagram.com/

Το OTAVOICE.GR στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 

Το OTAVOICE.GR χορηγός επικοινωνίας στην VERDE-TEC 

 

 
Σχολιάστε