Η κυβέρνηση ανακοίνωνε νέα μέτρα στην Αττική και ο Δήμαρχος Αθηναίων διασκέδαζε στην Τεχνόπολη

Εν αναμονή των νέων περιοριστικών μέτρων λόγω έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Αττική, ο Δήμαρχος Αθηναίων με την παρέα του διασκέδαζε σε εκδήλωση της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Ο Κώστας Μπακογιάννης και πλήθος κόσμου χωρίς κανένα μέτρο προστασίας (αποστάσεις-μάσκες) κατέκλυσαν το Γκάζι για να παρακολουθήσουν την  συναυλία της Άννας Βίσση.Την ώρα που η Αττική και η Αθήνα χτυπάνε κόκκινο. 

Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας  Νίκο Αβραμίδη και τον πρόεδρο της Τεχνόπολης Κωνσταντίνο Δέδε , ο δήμαρχος και η παρέα του φαίνεται να αγνοούν πλήρως τις κυβερνητικές εκκλήσεις και το κλίμα συναγερμού και διασκέδαζαν μέσα σε τσακίρ κέφι υπό τους  ήχους της γνωστής καλλιτέχνιδας.

Φαίνεται ότι έχουν μια ιδιαίτερη προσέγγιση στην τήρηση των μέτρων στην Κοτζιά, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που αποτελούν είδηση. Είχε προηγηθεί η περιοδεία της Άλκιστης Πρωτοψάλτη πάνω σε καρότσα φορτηγού μέσα στην καρδιά της επιδημιολογικής κρίσης και τα εγκαίνια του επιβλητικού σιντριβανιού στην Πλατεία Ομονοίας με πλήθος κόσμου.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια , θα πρέπει και να φαίνεται….
Σχολιάστε