Στις φιέστες δεν υπάρχει κορονοϊός, κύριε Πρωθυπουργέ;Μόνο στις εκκλησιές!!!

-Να μην ξεχάσουμε τη μάσκα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα δικαστήρια και στα super market! Κινδυνεύει η χώρα , κινδυνεύουν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες, κινδυνεύει το εθνικό στοίχημα.

-Επίσης να αποφεύγετε εκκλησίες και κάθε λατρευτική τελετή πλην των ποδοσφαιρικών.!!! Να μην μεταλαμβάνεται την Θεία Κοινωνία …μόνο να τρώτε βρώμικο έξω από τους ποδοσφαιρικούς ναούς, που είναι αμόλυντοι.

Γιατί να φορέσω αύριο μάσκα; Γιατί να μην χαιρετίσω ένα φίλο; Γιατί να μην κοινωνήσω;

Προφανώς κάποιοι συνεχίζουν να μας δουλεύουν.Πόσα πρόστιμα δόθηκαν κύριε Χαρδαλιά σήμερα στον Πειραιά; Με τι μούτρα θα βγείτε να μας πείτε αύριο να τηρούμε τα μέτρα γιατί είναι ανεύθυνη στάση που στρέφεται κατά της κοινωνίας, οποιαδήποτε παρέκκλιση;

Στον πρώτο που θα θελήσει να μου δώσει πρόστιμο, επειδή δεν τηρώ τα μέτρα , θα τυπώσω τη φωτογραφία από την φιέστα που μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση σε πανελλαδική εμβέλεια  και θα τον παραπέμπω.

Κύριε Πρωθυπουργέ σήμερα καταλήθηκε το κράτος ή καλύτερα επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει κράτος.

Κανείς σας δεν είδε το συγκεντρωμένο πλήθος επί 2 ώρες έξω από το γήπεδο Καραισκάκη. Κανείς σας δεν είδε τον επίσημο Ολυμπιακό να γράφει στα παλιά του παπούτσια τα μέτρα και τους νόμους και να βγάζει τσάρκα πάνω σε πούλμαν τους πρωταθλητές και να κάνει γενικό προσκλητήριο στον κόσμο. Γιατί δεν βγήκε αυθόρμητα ο κόσμος στους δρόμους, οργάνωθηκε η φιέστα για να κάνει ο Πρόεδρος το κομάτι του.

Όλοι εσείς μας στερήσατε βασικά ατομικά  δικαιώωματα. Μας στερήσατε ακόμη και την πίστη μας. Θα μπορούσα να σας πω καλώς κάνατε …. αλλά τελικά αυτό που μένει δεν είναι η επιτυχία που διαφημίζεται και σας την πιστώσαμε, αλλά η κοροϊδία και ο εμπαιγμός που υφιστάμεθα. Σε κανένα σοβαρό κράτος δεν συμβαίνουν αυτά. Μόνο σε τριτοκοσμικές μπανανίες.

Αν μέσα στις επόμενες ημέρες εμφανιστούν 100-200 κρούσματα και ξεκινήσει ένας νέος κύκλος που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός; Ο Μαρινάκης ή ο Μητσοτάκης; Ο Μαρινάκης ή ο Χρυσοχοϊδης; Ο Μαρινάκης ή ο Χαρδαλιάς;

Είναι πάνω από τη ζωή μας ο Ολυμπιακός , ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Είναι πάνω από την ασφάλεια μας και την πατρίδα μας, ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης ή ο Αλαφούζος;

Λυπάμαι, αν και είμαι φίλαθλος των πρωταθλητών…. σήμερα ξεβρακωθήκατε!!! Ή καλύτερα σας ξεβράκωσαν … γιατί δεν σας υπολογίζουν, γιατί είστε αναλώσιμοι και ανακυκλώσιμοι.

Έχετε τα κότσια να αντιδράσετε; Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα…

 
Σχολιάστε