Αγιά Σοφιά: Η βεβήλωση θα σημάνει την ελευθέρωση- Φύγε βρωμιάρη Οθωμανέ από τα χώματα μου

«Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνια με καρούς, πάλι δικά μας θα΄ναι.»

Η βεβήλωση του μνημείου της Ορθοδοξίας και του Βυζαντίου από τις ορδές των φανατικών ισλαμιστών θα σημάνει το ξεσηκωμό του πολιτισμένου κόσμου και του ελληνισμού.

Η μεγαλομανία και ο αχαλίνωτος εγωϊσμός ενός παρανοϊκού δολοφόνου, του Ερντογάν που ονειρέυεται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η φιλοδοξία του να γραφτεί στην ιστορία ως ο σύγχρονος Μωάμεθ ο Πορθητής, οδηγεί τον χάρτινο γίγαντα σε τροχιά εκτροχιασμού και κατάρρευσης.

Μπορεί ο Ερντογάν να νιώθει δυνατός, ότι έχει πλάτες ( Μέρκελ-Πούτιν) και έχει την ανοχή των ΗΠΑ στα φιλόδοξα σχέδια του, η πραγματικότητα όμως αλλάζει και το μνημείο ορθώνεται με παγκόσμια ακτινοβολία σαν πύρινο μέτωπο έτοιμο να καταπιεί την Πύλη.

Τα μνημεία δεν σβήνουν. Η ιστορία αυτό δίδαξε. Έχουν τόσο μεγάλη αξία που και αν κατακτήθηκαν μένουν όρθια αντανακλώντας το μεγαλείο που εκπροσωπούν , δείχνοντας στην ανθρωπότητα πως καμιά δύναμη εφήμερη και παροδική δεν μπορεί να σβήσει ιστορία χιλιετιών.

Τα μνημεία εκδικούνται. Και αυτό το δίδαξε η ιστορία. Δεκάδες παρανοϊκοί τύρανοι, δικατάτορες,τυχωδιώκτες και αροιβίστες στράφηκαν κατά πανανθρώπινων συμβόλων , όπως η Αγιά Σοφιά και τα διεκδίκησαν. Όμως κανένας δεν κατάφερε να τα κατακτήσει και να τα αποκτήσει. Μπορεί να είχε την εδαφική κατοχή τους, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να αποκτήσει την ακτινοβολία τους, να αποτελέσουν μέρος της ιστορίας του.

Τα τείχη μπορεί να έπεσαν αλλά η λάμψη και το δέος της Πόλης είναι εκεί, να σηματοδοτούν, να διδάσκουν και να εμπνέουν. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ποτέ δεν έπεσε , για αυτό και 567 χρόνια μετά ο Οθωμανός κατακτητής προσπαθεί να κρύψει την λάμψη, να την καλύψει, να την βεβηλώσει.

Ερντογάν μπροστά σε αυτό το μεγαλείο είσαι ένα σκουπίδι. Όπως και ο νεοθωμανισμός που έχει μόνο ποινικό μητρώο. Που δεν γέννησε πολιτισμό αλλά επέβαλε τον τρόμο και το αίμα. Τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού στα 400 χρόνια σκλαβιάς, κατά των Αρμενιών, οι σφαγές και οι διωγμοί του ποντιακού ελληνισμού , η εισβολή και η κατοχή της Κύπρου, τα εγκλήματα κατά του Κουρδικού λαού, κατά των Σύρων και των Λίβυων.

Αυτή είναι η ιστορία σου. Τα κατορθώματα μιας δολοφονικής μηχανής, που δυστυχώς η Δύση ανέχτηκε , χρησιμοποίησε για τα δικά της γεοπολιτικά παιχνίδια εξουσίας.

Η βεβήλωση της Αγιά Σοφιάς θα σημάνει την παγκόσμια ενεργοποίηση του ελληνισμού. Η ανοχή των αμνών τελείωσε. Περνάμε σε μια νέα εποχή , σε μια νέα φάση που θα γκρεμίσει τα διεστραμμένα όνειρα ενός παρανοϊκού, ενός φανατικού.

Περνάμε σε μια εθνική ανασύνταξη στο εσωτερικό αλλά και σε μια διεθνή αντίδραση που ήδη έχει εκδηλωθεί και αποτυπωθεί. Στη συντριβή των στρατευμάτων και στην ισοπέδωση βάσεων στη Λιβύη , στο πρώτο χαστούκι στον Έβρο, στην απομόνωση στον ενεργειακό χάρτη και σε αυτά που έρχονται, άμεσα.

Όπως και εσύ που στη Θράκη εποφθαλμιάς, τα χώματα μου, εσένα λέω DEP  … τσεκούρι και φωτιά.

Η Αγιά Σοφιά τώρα ξύπνησε!!! Ο Μαραμαρωμένος Βασιλιάς τώρα πήρε το σπαθί, στο χέρι του!!!

Ποιό Ισλάμ, ποιός Μωάμεθ, ποιός Ερντογάν….. φύγε από μπρός μου βρωμιάρη Οθωμανέ!!!

Θα γιορτάσω τα 200 χρόνια από το 1821 με λειτουργία στην Αγιά Σοφιά και θα γκρεμίσω το τζαμί σου!!!

 

 

 
Σχολιάστε