Επιτροπή Αγγελοπούλου: Είμαστε 200 χρόνια Έλληνες – Και πριν τι ήμασταν; – Διώξτε τους εφιάλτες

Ο Εφιάλτης συνεχίζεται….

Δεν έχουν αρχή και τέλος οι παλινωδίες της ελιτίστικης επιτροπής , των εθνικά ευνουχισμένων που διορίστηκε να οργανώσει τον εορτασμό από την συμπλήρωση 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 κατά του Οθωμανικού Ζυγού.

Αφού αποκαθήλωσαν από το σήμα σημαία και σταυρό, αφού αποκάλεσαν τον Ιωάννη Καποδίστρια , δικτάτορα, αφού πρόσβαλαν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και παρουσίασαν τον Γεώργιο Καραΐσκάκη ως ερωτύλο και Καζανόβα έρχονται με νέο χτύπημα να αποδείξουν ότι διακατέχονται από ανθελληνισμό και εθνομηδενισμό.

Σε πεδίο στην επίσημη ιστοσελίδα της επιτροπής Ελλάδα 2021, αναφέρεται ως επιλογή «200 χρόνια Έλληνες».

Δηλαδή πριν τι είμαστε; Οθωμανοί, Ρωμαίοι, Πέρσες  ή Κινέζοι;

Επιχειρούν λοιπόν με το «200 χρόνια Έλληνες», να μικρύνουν τον Ελληνισμό και να τον αποκόψουν από την μακρόχρονη χιλιετιών πορεία του. Η διακεκριμένη ιστορικός κ. Ευθυμίου στην παραίτηση της από την επιτροπή-καρκίνωμα ανέφερε ότι προσπαθούν να αποχρωματίσουν την Ελληνική Ιστορία. Αυτό είναι ένα ακόμη αποδεικτικό στοιχείο της μεθόδευσης που επιχειρεί η διεφθαρμένη ελίτ και τα εθνομηδενιστικά φερέφωνα της.

Ο εορτασμός τον 200 ετών της Εθνικής Παλιγγενεσίας εξελίσσεται σε τραγωδία και εφιάλτη….. Το κύμα οργής και αγανάκτησης στη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι πρωτοφανές. Χρόνος να διορθωθεί μια αστοχία υπάρχει , αν βέβαια η κυβέρνηση δεν υιοθετεί το στίγμα που έχει δώσει η Επιτροπή της Ντροπής.

 
Σχολιάστε