OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σφοδρή επίθεση Κοντουλάκου για τον χθεσινό αποκλεισμό της Παλαιάς Πεντέλης

Σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή , εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μπροστά Μαζί” Λευτέρης Κοντουλάκος , εξαιτίας της κακής διαχείρισης στη χθεσινή κακοκαιρία που είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει μέχρι και η κεντρική οδική αρτηρία της Λ.Πεντέλης. Ο κ. Κοντουλάκος ονοματίζει δυο συγκεκριμένα στελέχη της διοίκησης (Κοσμοπούλου-Ζούνη) ως υπαίτια του φιάσκου , αναφέροντας ότι ο ίδιος μηχανισμός πολιτικής προστασίας , με τους ίδιους υπαλλήλους και εθελοντές έχει δώσει διαπιστευτήρια σε πιο δύσκολες καιρικές καταστάσεις. Άλλωστε η εμπειρία του Δήμου Πεντέλης είναι μεγάλη στο θέμα εκχιονισμού και πρόληψης , όπως και οι υποδομές που διαθέτει και είναι απορίας άξιον πως με μια μικρού μεγέθους χιονόπτωση , υπήρξε αυτό το αποτέλεσμα.

Μάλιστα γίνεται λόγος για οικονομική ζημιά στα τοπικά μαγαζιά ( κυρίως εστίασης) που σε μια τέτοια μέρα περίμεναν επισκέπτες, οι οποίοι λόγω του ότι ήταν κλειστό το κεντρικό οδικό δίκτυο προς Παλαιά Πεντέλη , δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν. Γεγονός είναι ότι δεν δικαιολογείτε η χθεσινή κατάσταση και έχει δημιουργήσει πλήθος αντιδράσεων και παραπόνων δημοτών και καταστηματαρχών.

Ο κ. Κοντουλάκος ζητά να αποδοθούν ευθύνες και προανήγγειλε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο , ότι θα θέσει το θέμα και θα πει ακόμη περισσότερα.

 

Στην δήλωση του ο κ. Λευτέρης Κοντουλάκος αναφέρει:

“Πάμε να πούμε αλήθειες τώρα…. ΠΑΝΤΑ στις χιονοπτώσεις είναι οι ΙΔΙΟΙ εργαζόμενοι και οι ΙΔΙΟΙ εθελοντές που κάνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, άρα μην προσπαθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι να σπείρουν διχόνοια όπως έχουν μάθει σε όλη τους την ζωη. Χθες αυτό το φιάσκο με το χιονόνερο, όπου αποκλείστηκε η Πεντέλη , που τα μαγαζιά δεν έβλεπαν κόσμο , που οι πολίτες είχαν εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να κουνηθούν, που τα λεωφορεία δεν ανέβαιναν , που η τροχαία για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έκλεισε τον δρόμο από τη Νέα Πεντελη και πάνω….έχει 2 ονοματεπώνυμα… της Αντιδημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου και του υπευθύνου πολιτικής προστασίας του δήμου Γιάννη Ζούνη.Το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι, εσείς επειδή είστε άσχετοι με το άθλημα θέλατε να αποδείξετε πως είστε καλύτεροι από το Στεργίου…. την πατήσατε παταγωδώς γιατί πρώτον δεν είστε και δεύτερον έχετε διαλύσει τους εθελοντές μεταξύ τους με τις βλακείες σας . Σε μια μάχη χρειάζονται ΟΛΟΙ… με εσάς το καλοκαίρι θα πρέπει να κοιμόμαστε με πυροσβεστήρες στα μαξιλάρια… το μόνο που καταφέρατε να μας δείξετε ήταν, πως μπορείτε να εκθέσετε την συνδιοίκηση Κεχαγια-Παλαιοδήμου, όπου η πρώτη εμφανίστηκε 3 λεπτά στην πλατεία της Αγιας Τριάδας ως σαν να πήγαινε για καφέ στην Αραχωβα και ο έτερος συνδιοικητης προτίμησε την εξαφάνιση. Κάποιο λόγο θα έχετε μάλλον για να τους ρεζιλέψετε τόσο…. τα υπόλοιπα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί αυτό που κάνατε στην Πεντέλη δεν θα περάσει έτσι.”

Σχετικά Άρθρα

Αττική: 9 εκ. ευρώ για έργα και κοινωνικές δομές στην Καισαριανή

otavoice

ΠΔΕ: Εγκρίθηκε το έργο Περιφέρεια 4.0

otavoice

Εορδαία-Αντιδήμαρχος Παιδείας για Πανελλαδικές: “Ταξιδέψτε, με προορισμό την Ιθάκη σας…”

otavoice

Τσιρογιάννης: «Το ΚΑΣΤΡΟ υποδέχεται τη νέα γενιά της Άρτας»

otavoice

Μπονάνος: «Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στη Μέριμνα»

otavoice

Δήμος 3Β: Ψηφοδέλτιο ευρείας σύνθεσης ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

otavoice