OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Εντυπωσιακές εικόνες από την Λέρο – Χριστουγεννιάτικο μήνυμα ενότητας και ελπίδας

Μοναδικές εικόνες από την όμορφη Λέρο κατά την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που έγινε  στην πλατεία του Ξενοδοχείου “ΛΕΡΟΣ” (στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό) στο Λακκί.

Την εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος και ο ΔΟΠΑΙΣΑΠ Λέρου, σε συνεργασία με τους Φορείς του νησιού και έγινε χθες Κυριακή, παρακολούθησε πλήθος κόσμου που απόλαυσε ένα μοναδικό θέαμα , με πολλαπλές δραστηριότητες και πολύ κέφι.

Ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας , που έδωσε το σύνθημα να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, στις δηλώσεις του συγκινημένος αναφέρθηκε στην πρωτοφανή συμμετοχή των κατοίκων και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους συντελεστές της εκδήλωσης, στέλνοντας από την ακριτική και πολύπαθη Λέρο μήνυμα ενότητας και ελπίδας.

“Όταν χαίρονται τα παιδιά , χαιρόμαστε κι εμείς. Πρωτόγνωρη και συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου.Ευχαριστώ την κ. Σ. Σπύρου για την υπέροχη επιμέλεια της γιορτής , τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών , την πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ . όλους τους συνεργάτες μου , το προσωπικό του Δήμου και τον υπέροχο κόσμο για την συμμετοχή τους καθώς και την Φιλαρμονική του Δήμου μας. Φορείς Συλλόγους, Σχολεία και ιδιώτες και όλους τους συμμετέχοντες. Χρόνια Πολλά , Καλά Χριστούγεννα , Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία Ειρήνη Πρόοδο Αλληλεγγύη. Ας αφήσουμε πίσω ότι μας χωρίζει και να προχωρήσουμε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο. Και του χρόνου!!!”

Γέμισε με ήχους και χρώματα το Λακκί , στέλνοντας μήνυμα ζωντάνιας , ξεπερνώντας την καθημερινότητα και τα προβλήματα που δημιούργησε η πίεση των μεταναστευτικών ροών. Το νησί όπως είπε και ο δήμαρχος ενωμένο διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο.

Πολλά και εντυπωσιακά τα δρώμενα που διοργάνωσε η δημοτική αρχή , με τους μικρούς φίλους να μένουν εντυπωσιασμένοι και να συμμετέχουν ενεργά.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου έδωσε τον δικό της τόνο στην εκδήλωση, παιανίζοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Το «παζάρι» Ισραήλ με ΗΠΑ – «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα ως αντάλλαγμα περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

otavoice