Επιβλητική νίκη Τσιτσιπά στον «βασιλιά» του τένις Φέντερερ

Ο «βασιλιάς» του τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ υπέκυψε στην ανερχόμενη παγκόσμια δύμανη που ακούει στο όνομα  Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελβετός τενίστας  που έχει γράψει μια τεράστια πορεία και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μορφές του αθλήματος όλων των εποχών, παραδόθκε  μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και ανερχόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Τσιτσιπάς  με επιβλητική εμφάνιση βροντοφώναξε ότι το μέλλον του ανήκει και πήρε το εισιτήριο για τον πιο σημαντικό τελικό της καριέρας του.

«Είμαι πολύ περήφανος για εμένα, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ. Είναι μια πνευματική μάχη, έσβησα πολλά μπρέικ πόιντ και προσπάθησα να μη διευκολύνω τον Ρότζερ που τα πήγε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Κάποιες στιγμές σαν αυτή, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε μέσα σε πελάγη ευτυχίας ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε καμιά περίπτωση δεν φοβήθηκε τον σπουδαίο αντίπαλο του και τον κοίταξε στα ίσια , αναγκάζοντας τον σε μια ήττα , που σηματοδοτεί την επόμενη μέρα στο παγκόσμιο τένις.  Με απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι του, με τεράστια ψυχραιμία σε όλους τους κρίσιμους πόντους πήρε τη νίκη , χωρίς να χάσει σετ , με 6-3, 6-4 και έκλεισε θέση στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης ATP Finals.
Σχολιάστε