Απόλυτη πλειοψηφία του Δημήτρη Καμπόσου στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Πελοποννήσου για την εκλογή Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου , καθώς και των εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ.

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης , ο πρόεδρος της ΓΣ δήμαρχος Τριπόλεως κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος , άνοιξε τις εργασίες και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων που διεκδικούν τις θέσεις στα όργανα.

Βασικός διεκδικητής για την προεδρία ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος , η παράταξη του οποίου αναμένεται να αποσπάσει την πλειοψηφία των εδρών. Συνδυασμοί συμμετέχουν υποστηριζόμενοι από το ΣΥΡΙΖΑ  ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης.  ,  το ΚΙΝΑΛ  Δημήτρη Βόσνο υποψήφιο δήμαρχο Τριπόλεως και με τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και το ΚΚΕ.

Βάση των αποτελεσμάτων  ψήφισαν 119 μέλη της  ΓΣ και η παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου έλαβε 74 ψήφους και  13 έδρες  , ενώ οι παρατάξεις που πρόσκεινται σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ έλαβαν από 21 ψήφους και 4 έδρες εκάστη.

Με αυτά τα αποτελέσματα  αναμένεται κατά την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να εκλεγεί πρόεδρος στην ΠΕΔ Πελοποννήσου , ο Δημήτρης Καμπόσος.

 
Σχολιάστε