Το Πάτρα-Πύργος στο επίκεντρο του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, στον Πύργο

Ο  αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος της Ολυμπίας Οδού  θα είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης που θα θέσει η δημοτική αρχή  και η έκδοση σχετικού ψηφίσματος , κατά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο Πύργου που θα γίνει  σήμερα το απόγευμα στο Λάτσειο δημαρχιακό μέγαρο.

Το θέμα που αποτελεί για την  Ηλεία εφιάλτη ,  έχει πάρει αρνητικές διαστάσεις μετά τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή όσον αφορά την εκτέλεση του και η νέα δημοτική αρχή έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη , σε μια προσπάθεια να αποτραπεί και νέα καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου.

Μάλιστα ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος απευθύνει κάλεσμα να παρευρεθούν στο δημοτικό συμβούλιο όλοι οι εκπρόσωποι φορέων αλλά και οι δημότες του Πύργου ώστε όλοι μαζί να υποστηρίξουν και να εγκρίνουν το ψήφισμα για τον δρόμο Πάτρα- Πύργος.

Επίσης στα θέματα της  ημερησίας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου περιλαμβάνεται και η συζήτηση για την μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της Α΄ Φάσης του Προγράμματος Ανάπτυξης του κοιτάσματος υδρογονανθράκων «Δυτικό Κατάκολο».

Επιπλέον θα εξεταστούν  θέματα που εισηγείται η Οικονομική Επιτροπή:

-Της έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του δήμου Β΄ τριμήνου 2019 και της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019.

-Της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019.

Ορίστηκαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

 

Με απόφαση του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου ορίστηκαν τα μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής του δήμου ,της οποίας η σύνθεση θα είναι η εξής:

ΠρόεδροςΤάκης Αντωνακόπουλος – Δήμαρχος

 Μέλη

Γιάννης Αργυρόπουλος – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών – Προγραμματισμού – Πολεοδομίας και χωροταξίας και

Γιάννης Παπαδημητρίου –  Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Ανάπτυξης και Τουρισμού

Μέλη  (δημοτικοί σύμβουλοι)

Νικόλαος Κοτσώνης,  Αλικάκη – Τζανέτου Ρούλα,  Ανδρέας Σκαρτσιάρης ,Βασίλης  Παναγόπουλος,  Αντώνης Καράμπελας και Γιάννης Αργυρόπουλος του Ιωάννη
Σχολιάστε