Καταγγέλλει ο δήμαρχος Ωρωπού Γ. Γιασημάκης την «Νέα Οδό» για αθέτηση συμφωνίας

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο νεοεκλογής δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης , καταγγέλοντας την απόφαση της εταιρίας «Νέα Οδός» να μην επιτρέψει επιπλέον την ελεύθερη διέλευση οχημάτων μονίμων κατοίκων όπως είχε συμφωνηθεί και προανήγγειλε αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα την ανακοίνωσή της εταιρίας »Νέα Οδός» με την οποία μας ενημερώνει,πως υπήρχε συμφωνία για ελεύθερη διέλευση μόνο 5.000 οχημάτων μονίμων κατοίκων Ωρωπού και Βαρνάβα και πως το όριο αυτό καλύφθηκε και δεν θα γίνονται πλέον δέκτες νέες αιτήσεις, από όσους δεν έχουν καταθέσει ακόμα.
Δηλώνουμε απερίφραστα πως αυτή η ανακοίνωση μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους μιας και κάτι τέτοιο παραβιάζει κατάφορα την ισονομία και την δικαιοσύνη στον τρόπο αντιμετώπισης των κατοίκων του Ωρωπού, αλλά και του Βαρνάβα.
Δηλώνουμε επίσης πως θα αγωνιστούμε ώστε να ισχύσει αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα για όλους όσους το δικαιούνται καθώς η θέσπιση αυτού του μέτρου, αποτέλεσε παραδοχή από όλες τις πλευρές, του δικαίου αιτήματος των δημοτών του Ωρωπού και οποιαδήποτε »έκπτωση», αποτελεί πισωγύρισμα και αρνητική εξέλιξη.
Εξετάζουμε με υπευθυνότητα όλες τις πτυχές του θέματος και θα προβούμε με ταχύτητα και αποφασιστικότητα σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα διασφαλίσουν τα δικαιώματα των Δημοτών μας.»
Σχολιάστε