Απέλυσαν τρίτεκνο υποψ. δημοτικό σύμβουλο σε Νίκαια- Ρέντη γιατί πήγε κόντρα στην κομματική επιλογή

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε στο otavoice ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας-Ρέντη κ. Ζώτος Θεόδωρος.

Συγκεκριμένα μας ανέφερε ότι έλαβε τηλεφώνημα από το γραφείο του Διοικητή του ΕΦΚΑ κατ εντολή του Υφυπουργού  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου που του ανακοίνωνε την διακοπή συνεργασίας την οποία  έχει ως μετακλητός υπάλληλος  στο Διοικητή του ΕΦΚΑ (από 4 Οκτωμβρίου 2018). Η αιτιολογία ήταν ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές απέναντι στην κομματική επιλογή της Κουμουνδούρου τον σημερινό δήμαρχο κ. Γεώργιο Ιωακειμίδη.

Ο κ. Ζώτος Θεόδωρος είχε συγκροτήσει την δημοτική κίνηση «Πολίτες για την Ανατροπή Νίκαιας-Ρέντη» και πριν λίγες ημέρες προχώρησε σε σύμπραξη με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκαιας- Ρέντη Κανέλλο Τούντα. Όμως η κίνηση αυτή φαίνεται ότι δεν άρεσε στα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα το πρωί σε μια κίνηση εκφοβισμού τον απολύουν από την μοναδική πηγή εσόδων που έχει. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο συγκεκριμένος είναι τρίτεκνος βιοπαλαιστής  με ανήλικα τέκνα και χαμηλών εισοδημάτων ενώ ζει σε μια δύσκολη περιοχή με έντονα προβλήματα φτώχειας και ανεργίας.

Η αντίδραση του κ. Ζώτου ήταν δημόσια και σε ιστοσελίδα που διαχειρίζεται ανέφερε με οργή :«Τετάρτη πρωινιάτικα έλαβα τηλέφωνο της οριστικής αποπομπής-απόλυσης μου, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ από σύμβουλος του ΕΦΚΑ, διότι ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!»

Το ότι είναι Μεγάλη Τετάρτη σίγουρα δεν λέει τίποτα για κάποιους.

Ο κομματισμός στο μεγαλείο του…
Σχολιάστε