Διαδικτυακός απολογισμός του ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21

Ανακοίνωση εξέδωσε η πρόεδρος του ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 , τέως πρύτανης Μαρία Δελιβάνη Νεγρεπόντη, για τον απολογισμό της πρωτοβουλίας για τον εορτασμό των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία. Επίσης ανακοίνωσε την διενέργεια απολογιστικής συνέλευσης μέσω διαδικτύου για της 8-9 Ιαουνουρίου.

Αγαπητές και Αγαπητοί Φίλοι και Υποστηρικτές της ΤΙΜΗΣΤΟ 21
(Συμπατριώτες εντός και εκτός Ελλάδας)

Στον ενάμισι περίπου χρόνο που πέρασε, όλοι εσείς και ο καθένας ξεχωριστά στηρίξατε με πολλούς και ποικίλους τρόπους την ΤΙΜΗΣΤΟ 21. Με δημοσίευση άρθρων σε έντυπα και ιστοσελίδες. Με συνεντεύξεις γύρω από επίκαιρα θέματα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά, που απασχολούσαν την Ελλάδα και την ΤΙΜΗΣΤΟ 21. Με συμμετοχή στα τέσσερα συνέδρια που πραγματοποίησε η επιτροπή Ελλάδα 21 στο διάστημα αυτό. Με συμμετοχή στις εκπομπές της Παρασκευής, που ευγενώς προσφέρθηκαν στην ΤΙΜΗΣΤΟ 21 από το [email protected] grdiscovery.com (Χρήστος Μακρόπουλος και Πρόδρομος Κοφσανίδης). Με αναφορά και ευνοικά σχόλια στα τεκταινόμενα της ΤΙΜΗΣΤΟ 21. Με αναδημοσίευση άρθρων μας σε πλήθος ιστοσελίδων ή και εντύπων.


Με το τέλος του εορτασμού των 200 ετών από το 1821 θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμπαράστασή σας, σε ένα έργο δύσκολο που αναλάβαμε, μια ολιγάριθμη ομάδα, θα έλεγα, αυθόρμητα και ως αντίδραση στα αδιανόητα ατοπήματα της επίσημης Επιτροπής εορτασμού των 200 ετών, της Ελλάδα 21. Αυτή, ακριβώς, η συμπαράστασή σας, που ήταν συνεχώς αισθητή γύρω από την ΤΙΜΗΣΤΟ 21, ήταν αυτή που μας εμψύχωνε και μας βοηθούσε να παραβλέπουμε τις κάθε μορφής δυσκολίες και να τις προσπερνάμε….ακόμη και αυτήν του Μαίου 2021, που για άγνωστους ή ορθότερα αδιευκρίνιστους λόγους το ΦΒ κατέβασε και εξαφανισε την ομάδα μας, που αριθμούσε 70000 μέλη. Προσπεράσαμε και αυτήν την αντιξοότητα και δημιουργήσαμε την ομάδα ΤΙΜΗΣΤΟ 1821, ως συνέχεια της ΤΙΜΗΣΤΟ 21.

Παράλληλα, ωστόσο, με το τέλος του 2021, αιασθανόμαστε την ανάγκη ενός απολογισμού των δραστηριοτήτων μας, που θα γίνει διαδικτυακά, στις 8 και 9. 1. 2022, και ώρα 5, και που θα εκτιμούσαμε πολύ τη συμμετοχή σας σε αυτόν: είτε με την παρουσία σας (διαδικτυακή) για παρακολούθηση των εργασιών, για έναν χαιρετισμό, μια άποψη, μια παρώτρυνση, μια κριτική, πατώντας το ακόλουθο λινκ:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYrf-yrqzgpH9FgiUXfCJO0vcnX9yWwBaeA
Είτε με γραπτό μήνυμα που στέλνετε στο ακόλουθο email:
[email protected]   Σχολιάστε