OTA VOICE
Uncategorized

Το OTAVOICE στη Θεσσαλονίκη, “πιστοί στο ραντεβού” και με την 85η ΔΕΘ

Το OTAVOICE.GR πιστό στο ετήσιο ραντεβού με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας. 

Συνεχίζοντας την παρουσία μας στην κορυφαία Έκθεση της χώρας, με πολυετή παράδοση που αποτελεί σημείο αναφοράς για την Μακεδονία και μαγνητίζει το διεθνές ενδιαφέρον θα βρισκόμαστε από τις 11 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο της 85ης ΔΕΘ. Στο κεντρικό περίπτερο της έκθεσης ( Κτίριο 15 -STAND 17) το επιτελείο του OTAVOICE.GR θα καταγράφει καθημερινά τα δρώμενα και θα σας μεταφέρει τα νέα από την παρουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφερειών και Δήμων), στην έκθεση.

Όπως και στην 84η ΔΕΘ το περίπτερο του OTAVOICE αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που παραχώρησαν ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στο δημοσιογραφικό επιτελείο μας.

Φέτος κάτω από ειδικές συνθήκες λόγων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που περιορίζουν τις δραστηριότητες μας θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε και να αποτυπώσουμε πιστά όσα θα συμβούν εντός και εκτός έκθεσης. Ο εορτασμός των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία, θα είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς της 85ης ΔΕΘ, που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον Διευθύνων Σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη και τους συνεργάτες του για την συμβολή και την συνεργασία τους, έτσι ώστε να είμαστε παρόντες και στο φετινό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη.

Το περίπτερο-STAND στην 84η ΔΕΘ – Μια σύντομη αναδρομή 

Ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε το περίπτερο μας και παραχώρησε συνέντευξη στο συνεργάτη μας και υπεύθυνο για τη Βόρεια Ελλάδα, Βασίλη Περδικίδη. 

Επίσκεψη με αυτοδιοικητική και πολιτική κουβέντα, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ΕΝΠΕ, Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και μέλος του ΔΣ της ΕΝΠΕ, Μιχαλάκη Χρήστο. 

Ο οικοδεσπότης δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, έδωσε παρών στο περίπτερο του OTAVOICE και μίλησε on camera στον Βασίλη Περδικίδη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε το stand μας, συζήτησε με τον Διευθυντή του OTAVOICE, Αθανάσιο Μπέλτσο και έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Β Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Κάρναβος, είχε δώσει το παρών στο περίπτερο μας.

Παρών και από τον “νέστορα”  της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Βόρειο Ελλάδα και επί σειρά ετών δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης  και Α Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου που συνοδεύτηκε από μια ενδιαφέρουσα αυτοδιοικητική συζήτηση…

Πολιτική συζήτηση του Διευθυντή μας Θανάση Μπέλτσου, με τον  τ. Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο…. υπό το βλέμμα του Γενικού Γραμματέα Αθανάσιου Μπαλέρμπα. 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος της Θεσσαλονίκης μας είχε μιλήσει για το μείγμα  κοινωνικής πολιτικής που θα ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, το μέλος του ΔΣ της ΔΕΘ Κωνσταντίνος Αθανασούδης και ο συνεργάτης μας στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Αναστασίου στο περίπτερο με τον Διευθυντή μας Αθανάσιο Μπέλτσο. 

 

Σχετικά Άρθρα

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Ισ. Μάδης: Έργο με περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη το ΚΕΛ Κρωπίας-Παιανίας

otavoice

Διαβούλευση για το πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία

otavoice

Αργεντινή: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά πολιτικής λιτότητας και υπέρ του δημόσιου πανεπιστημίου

otavoice

Πέπλο αφρικανικής σκόνης «πνίγει» τη χώρα

otavoice

Ισραηλινές επιδρομές στις υποδομές της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο

otavoice