OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Μεγαλόπολης: Εξασφάλιση απρόσκοπτης υδροδότησης κοινοτήτων της Δ.Ε. Γόρτυνος

Ολοκληρώθηκε το έργο της υδροδότησης των Κοινοτήτων Ζώνη, Κατσίμπαλη, Μαυριά και του Οικισμού Καρβουνάρι της Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος του Δήμου, με το οποίο πλέον εξασφαλίζεται η ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάλειπτη παροχή νερού στους κατοίκους τους, ανεξάρτητα από τη λειτουργία ή μη της Μονάδας ΙΙΙ της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης.

Το έργο αφορά στην κατασκευή τεσσάρων (4) σταθμών ανύψωσης πίεσης νερού, πλήρως αυτοματοποιημένων στην λειτουργία τους, με τον απαιτούμενο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό τους, την τοποθέτησή τους σε τρείς (3) οικίσκους και τη σύνδεσή τους με τα υφιστάμενα δίκτυα υδροδότησης των εν λόγω χωριών.

Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με μέριμνα και δαπάνες της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε., κατόπιν αιτήματος του Δήμου μας, ο οποίος συμμετείχε στην κάλυψη μέρους του κόστους ηλεκτροδότησης των οικίσκων.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Γίδη, Δ/ντα Σύμβουλο της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε. και το εξειδικευμένο προσωπικό της, για τη καθοριστική συμβολή τους στην ευόδωση αυτού του στόχου.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice