Απάντηση Κατιρτζόγλου: Η κ. Παπαφωτίου ψήφισε την ονοματοδοσία στο ΔΣ και τώρα κάνει κριτική στην απόφαση… της

Πληρωμένη απάντηση από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σερρών κ. Βασίλη Κατιρτζόγλου στην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Σερραίων» κ. Αριάδνη Παπαφωτίου  με αφορμή την δριμεία κριτική που άσκησε στην δημοτική αρχή Χρυσάφη, για την ονοματοδοσία του πρώην στρατοπέδου Παπαλουκά.

Ο κ. Κατιρτζόγλου της υπενθυμίζει ότι η ίδια στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου υπερψήφισε την συγκεκριμένη απόφαση και σήμερα έρχεται να κάνει κριτική επ αυτής. Μάλιστα εις απόδειξη των λεγομένων του δημοσιεύει και τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου. Για ερασιτεχνισμό κάνει λόγο, ο κ. Κατιρτζόγλου.

Προφανώς  η ακατάσχετη αντιπολιτευτική μανία οδήγησε την κ. Παπαφωτίου σε ένα αυτοδιοικητικό ολίσθημα, κάνοντας κριτική ακόμη και στην δική της επιλογή, κυριολεκτικά.

Να θυμίσουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά, μετονομάστηκε σε Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η δήλωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερρών Βασίλη Κατιρτζόγλου: 

«Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια σε σχέση με την ονοματοδοσία του πρώην Στρατοπέδου Παπαλουκά της πόλης μας. Διάβασα με έκπληξη δελτίο τύπου της κ. Παπαφωτίου στο οποίο ασκεί δριμεία κριτική στη δημοτική Αρχή χρησιμοποιώντας, όπως συνηθίζει, πομπώδεις χαρακτηρισμούς (ερασιτέχνες). Ισχυρίζεται λοιπόν η κ. Παπαφωτίου ότι κακώς προβαίνει η δημοτική αρχή στην ονοματοδοσία, αφού ακόμη δεν υπάρχει πάρκο και εν ολίγοις είναι άκαιρο και πρόωρο να γίνεται συζήτηση για το θέμα. Οφείλω λοιπόν να θυμίσω στην κ. Παπαφωτίου ότι προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία ονοματοδοσίας συζητήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 30/6/2020 και ελήφθη σχετική απόφαση, ότι με την 255/2020 απόφαση του σώματος, την οποία παραθέτω στη συνέχεια, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει ονοματοδοσία του πρώην Στρατοπέδου Παπαλουκά και ότι η κ. Παπαφωτίου ψήφισε ΥΠΕΡ της αναγκαιότητας ονοματοδοσίας. Άλλα ψήφισε λοιπόν στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα λέει τώρα στο Δελτίο τύπου, τελικά μήπως άλλος είναι αυτός που πρέπει να απολογηθεί για ερασιτεχνισμό;;»

Ρεπορτάζ: Βασίλης Περδικίδης
Σχολιάστε