Συνάντηση του δημάρχου Μωϋσή Ελισάφ με τον Γιαννιώτη πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ,Ηλία Γιάτσιο

Την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΕΕΤΑΑ επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωϋσής Ελισάφ και είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο κ. Ηλία Γιάτσιο. 

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, μιας και ο Ηλίας Γιάτσιος κατάγεται από την πόλη των Ιωαννίνων, έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον νέο δήμαρχο και σίγουρα θέλει να στηρίξει το έργο του έχοντας και προσπωπική ευαισθησία για την περιοχή της Ηπείρου.

Ο κ. Γιάτσιος σε επικοινωνία που είχαμε μας ενημέρωσε ότι, «με μεγάλη χαρά και τιμή,υποδέχτηκα σήμερα στην έδρα της ΕΕΤΑΑ, παρουσία της υπηρεσιακής Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργίας Βαλατσού, τον αγαπημένο Δήμαρχο,του τόπου καταγωγής μου τα Γιάννενα ,τον καθηγητή Μωϋσή Ελισάφ».

Όπως μας εξήγησε στην συνάντηση εργασίας ετέθησαν επείγοντα θέματα σε σχέση με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών σε διάφορους τομείς ευθύνης της ΕΕΤΑΑ και δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες.
Υλοποιώντας τις εντολές που έχουμε από τον  Υπουργό  Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη των Δήμων γίνεται καθημερινά πραγματικότητα μέσα από όλες τις υπηρεσίες του Υπουργείου και είμαστε σε συνεχή συνεργασία με το σύνολο των δήμων της χώρας. Οι συναντήσεις με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Γιάτσιος εξηγεί πως σήμερα είχα την χαρά να έχω τον δήμαρχο της ιδιαίτερης πατρίδας μου, αλλά αντιμετωπίζουμε ως Διοίκηση χωρίς διακρίσεις κάθε δήμο της χώρας και δίνουμε λύσεις στα προβλήματα τους μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία και την επιστημονική μας γνώση και αρτιότητα. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας είμαστε σε άμεση συνεργασία με τα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης , όπως η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία χθες είχαμε συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο νέο ΕΣΠΑ καθώς και το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

 
Σχολιάστε