OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος

Στο Φανάρι βρίσκεται σήμερα ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, σε επίσημη επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.  Κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο , είχε την ευκαιρία να συζητήσει  σημαντικά ζητήματα και να ανταλλάξει σκέψεις για θέματα πίστης και αλληλεγγύης. Ένας τομέας η κοινωνική αλληλεγγύη που για τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου είναι πρώτο στην προσωπική και αυτοδιοικητική του ατζέντα.

Μετά την συνάντηση του με τον επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος , στην οποία συνοδευόταν από την σύζυγο του κ. Ντόρα Λαγού ανέφερε βαθιά εντυπωσιασμένος:

“Με ιδιαίτερη συγκίνηση επισκεφθήκαμε την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κατεξοχήν έδρα της Ορθοδοξίας, όπου μας δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.
Με την πρώτη επαφή είναι εύκολο κανείς να διακρίνει πως η Παναγιότητά του είναι ένας φωτεινός Ιεράρχης, ο οποίος ενσαρκώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τα πανανθρώπινα μηνύματα της οικουμενικότητας, της ειρήνης, της οικολογίας, της θρησκευτικής ανοχής και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.”

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Πολιτιστική εκδήλωση για την ημέρα ποίησης

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Φεστιβάλ φωτογραφίας με επίκεντρο την κλιματική αλλαγή

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος για τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ «Κρίκος»

otavoice

Δ.Πλατανιά: Πραγματοποιήθηκε η δράση με τίτλο΄΄ΣΥΜΦΟΡΑ!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ;΄΄

otavoice

Επίσκεψη των σπουδαστών του ΕΕΕΕΚ στον Δήμαρχο Πύργου

otavoice

Μαραθώνιος Ποίησης από τον Δήμο Αθηναίων και το ΕΚΠΑ

otavoice