OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση εργασίας δημάρχων της Αττικής στις Βρυξέλλες-Δυναμική η παρουσία της Ελληνικής αποστολής

Στις Βρυξέλλες, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων, έχουν βρεθεί πολλοί δήμαρχοι της χώρας για να συμμετάσχουν στις εργασίες διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής στη νέα προγραμματική περίοδο αλλά και να ενημερωθούν για νέα χρηματοδοτικά  εργαλεία και να συζητήσουν με συναδέλφους τους από άλλες χώρες.

Εκεί βρίσκεται και το otavoice .gr και σας μεταφέρει ειδήσεις , εικόνες και εξελίξεις.

Στα πλαίσια της παρουσίας τους οι δήμαρχοι της ΠΕΔ Αττικής, μαζί με συναδέλφους τους Δημάρχους της Αττικής, είχαν συνάντηση εργασίας για τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Έγινε μια ενημέρωση και εκτίμηση των δεδομένων ,τόσο για την ανάγκη να στηριχθούν οι νέοι δήμαρχοι αλλά και να υπάρχει μια κοινή πολιτική η οποία θα δώσει την απαιτούμενη δυναμική διεκδίκησης, στην ελληνική παρουσία στα ευρωπαϊκά “σαλόνια”.

Στην συνάντηση διακρίνουμε τον πρόεδρο της  ΠΕΔΑ και δήμαρχο Νίκαιας  κ. Γιώργο Ιωακειμίδη , το δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο,  τον δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τον δήμαρχο Φυλής κ. Παππού Χρήστο , τον δήμαρχο Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Ισίδωρο Μάδη , τον δήμαρχο Χαιδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακό και τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κ. Ανδρούτσου Μαρία.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice