Ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Αβαρλής μιλά στο OTAVOICE για την Διοικητική Μεταρρύθμιση

Στο περίπτερο του OTAVOICE στον εκθεσιακό χώρο της 84ης ΔΕΘ, βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Αβαρλής και είχε συνομιλία με τον Διευθυντή της ιστοσελίδας κ. Αθανάσιο Μπέλτσο.

Ο κ. Αβαρλής μας είπε ότι υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει στον τομέα του και θεωρεί ότι ο Δήμος μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικός αν καταφέρει να ενεργοποιήσει όλα τα εργαλεία για τον εκσυχρονισμό της διοίκησης για την θεσμοθέτηση διαδικασιών που θα ξεπερνούν την γραφειοκρατία που θα προστατεύουν τα δικαιώματα των πολιτών, τα προσωπικά δεδομένα και θα διευκολύνουν τους πολίτες στις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες.

«Θέλουμε να νιώθει ο πολίτης ότι είμαστε δίπλα του, να του λύνουμε προβλήματα και να του διευκολύνουμε την καθημερινότητα του» ανέφερε σχετικά. Ο κ. Αβαρλής θεωρεί ότι παρόλο που έχουν μικρή δύναμη αριθμητικά στο δημοτικό συμβούλιο, η εντολή των πολιτών της Θεσσαλονίκης ήταν ξεκάθαρη και πιστεύει ότι θα επικρατήσει η λογική και θα στηριχθεί το πλάνο τους  για μπορέσει η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει αυτό που της αξίζει.

«Εμείς πιστεύουμε στην συνεργασία και το αποδείξαμε.  Όπως επαναλαμβάνει συνεχώς ο Δήμαρχος Κ. Ζέρβας είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να κάνουμε πράγματα» προσθέτει σχετικά.
Σχολιάστε