Γιάννης Δαρδαμανέλης: «Αυτά είναι πρότυπα για την νεολαία μας… για την Καλαμαριά»

Γιάννης Δαρδαμανέλης: Αυτά είναι πρότυπα για την νεολαία μας…Καλή σχολική χρονιά!

Με αυτή τη σύντομη δήλωση ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης , συνεχάρη δημόσια τους αθλητές του  Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης (ΝΑΟΚΘ) για τις σπουδαίες διακρίσεις  που πέτυχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 κωπηλασίας, που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στα Ιωάννινα.
Ο Πέτρος Γκαϊδατζής και η Έλενα Βαρβέρη, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, έκαναν συγκλονιστικές κούρσες στους τελικούς στους οποίους μετείχαν και  κατέκτησαν το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Όπως μας ανέφρε ο κ. Δαρδαμανέλης οι επιτυχίες των Γκαϊδατζή και Βαρβέρη  μόνο τυχαίες δεν είναι , μιας και επιβεβαιώνουν  ότι στα τμήματα κωπηλασίας του ΝΑΟΚΘ γίνεται συστηματική δουλειά από έμπειρους προπονητές και  δικαίως θεωρούνται πολύ υψηλού επιπέδου. Είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον θα μας φέρουν και άλλες διακρρίσεις , επεσήμανε.

Για την δημοτική αρχή ο αθλητισμός είναι μια σημαντική προτεραιότητα και όπως αναφέρει ο δήμαρχος δημιουργεί σωστά πρότυπα ενεργών πολιτών, που μάχονται σε όλα τα επίπεδα για στόχους και ιδανικά.
Σχολιάστε