Ορκίστηκε η δημοτική αρχή – Δ. Κάρναβος: «Σύμμαχός μας οι πολίτες της Καλλιθέας»

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον  προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου»  η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου , των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Καλλιθέας.

Η τελετή στην οποία  παρευβρέθησαν πλήθος κατοίκων και επίσημοι προσκεκλημμένοι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης αλλά και τοπικοί φορείς της πόλης , ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και ακολούθησε η ορκωμοσία με θρησκευτικό όρκο του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και των μελών δημοτικών κια κοινοτικών συμβουλίων. Ακολούθησε η απαγγελία του πολιτικού όρκου από τον δήμαρχο για εκείνους που ακολούθησαν αυτή την επιλογή.

Ο Δημήτρης Κάρναβος ευτυχής για την δεύτερη θητεία του ,στη σύντομη ομιλία του  αποτύπωσε το στίγμα της επόμενης διοίκησης του και ανέλυσε τις βασικές επιλογές που αποσκοπούν στην δημιουργία μιας σύγχρονης και ανθρώπινης πόλης.

Όπως δήλωσε μετά την τελετή :»Ευχαριστώ θερμά όλους τους Καλλιθεάτες που με την συγκινητική τους παρουσία τίμησαν χθες το απόγευμα την τελετή ορκωμοσίας των αιρετών μελών του Δήμου μας. Μια νέα θητεία ξεκινά.
Με σύμμαχό μας όλους τους πολίτες της Καλλιθέας θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της πόλης μας.»
Σχολιάστε