Ορκίστηκαν Ζερβάκης και Σύμβουλοι στο δήμο Σητείας

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην Τ.Ε.Ι.) Σητείας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Γεωργίου Ζερβάκη, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των Κοινοτήτων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Σητείας.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, ο οποίος ευχήθηκε εγκάρδια στον κ. Ζερβάκη και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δύναμη και χάρη από τον Θεό και καλή επιτυχία στο έργο τους κατά τη νέα δημοτική περίοδο.

Επίσης, ευχήθηκε καλή συνεργασία για την ευημερία και πρόοδο του Δήμου Σητείας, υπογραμμίζοντας ότι η Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση διακονούν τον ίδιο λαό και υπηρετούν το κοινό καλό και την συνολική προαγωγή της τοπικής μας κοινωνίας, στο πλαίσιο πάντοτε των διακριτών ρόλων τους.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας, χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων,ενώ ο νέος Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ζερβάκης ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και αναφέρθηκε στο όραμα και στους κύριους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής.
Σχολιάστε