Οι συναντήσεις με στελέχη της Κυβέρνησης του νέου δήμαρχου Σαμοθράκης Νίκου Γαλατούμου

Με το υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη συναντήθηκε χθες ο νέος δήμαρχος Σαμοθράκης Νικόλαος Γαλατούμος , στην σκιά των γεγονότων που ταλαιπώρησαν το νησί με την μη εκτέλεση της δρομολογίων από την εταιρία ΣΑΟΣ και ανάγκασαν χιλιάδες επισκέπτες σε απίστευτη ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού στο Twitter ήταν, μια πρώτη συζήτηση, για το πώς μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ θα ωφεληθεί το νησί. «Ξεκινάμε ομάδα εργασίας ειδική για αυτό τον σκοπό»  ανέφερε ο υπουργός με τον δήμαρχο να αποκομίζει ένα θετικό κλίμα.

Αρχικά είχε συναντηθεί  με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο,  ο οποίος μετά την συνάντηση ανέφερε ότι » συζητήσαμε με τον δήμαρχο τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού. Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας  Σαμοθράκη !»

Στη συνέχεια  ο κ. Γαλατούμος συμμετείχε στην σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη όπου κατέθεσε τα αιτήματα και τις προτάσεις του για την Σαμοθράκη μετά απ’ όσα προηγήθηκαν.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αύριο θα έχει συναντήσεις και με άλλους υπουργούς της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για προβλήματα του νησιού και συγκεκριμένα την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχιλ. Καραμανλή.
Σχολιάστε