Συνάντηση Κυρίζογλου με Αντωνίου στα γραφεία στης ΠΕΔ-ΚΜ στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με την προϊσταμένη – τέως βουλευτή Καστοριάς- του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, είχε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Κυρίζογλου με την κ. Αντωνίου, τέθηκαν τα σημαντικά  ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα εκείνα που έχουν σχέση με την Κεντρική Μακεδονία και τους 38 Δήμους που ανήκουν σε αυτήν.

Η προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα οποία με επίφαση η ΠΕΔ-ΚΜ έθετε στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Η συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Κυρίζογλου και της κ. Αντωνίου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να αναπτύξουν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας τους προς όφελος των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και για την προώθηση ζητημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Λίγο πριν το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ δώρισε στην προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου μια εικόνα του Οσίου Ιακώβου (Τσαλίκη) του εν Ευβοία, με τον οποίο, ως πρώην Νομάρχης Εύβοιας, ο κ. Κυρίζογλου συνδέονταν με στενή φιλία.

Πηγή thestival
Σχολιάστε