OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού και το Δήμο Ήλιδας

O Δήμος Ήλιδας και το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού πραγματοποιούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στις 8:15 το βράδυ στο Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας, μεγάλη συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Σχολείου στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

Στη συναυλία θα μετέχουν με μελωδίες από τις πατρίδες τους, οι φιλοξενούμενες χώρες του προγράμματος (Κύπρος ,Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία). Στη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού συμμετέχουν περίπου 30 παιδιά, ενώ τη διεύθυνση του συνόλου έχει η καθηγήτρια Ρωξάνη  Δρακοπούλου.

Επιπλέον 30 είναι και οι μαθητές που συμμετέχουν και στην Consert Band του σχολείου και παίζουν διάφορα όργανα (κυρίως πνευστά και κρουστά), Υπεύθυνος στο εν λόγω σύνολο είναι ο Υποδιευθυντής του Σχολείου κ. Γιώργος Σταματίου.

Το τρίτο σύνολο του Σχολείου, Ελληνικής και Παραδοσιακής Μουσικής (Ορχήστρα και ΧορωδίΔΗΜΟ Η) αριθμεί περίπου 35 μαθητές. Παρουσιάζει παραδοσιακά κομμάτια τόσο από τον τοπικό μουσικό πλούτο της περιοχής μας, όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα. Υπεύθυνος του συνόλου είναι ο πατήρ Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Ο Γ. Μώραλης στο Open Day των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

otavoice

2ο Πασχαλινό Παζάρι στον Δήμο Αιγιαλείας

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθητές εκθέτουν έργα ζωγραφικής

otavoice

Μήνυμα συμπερίληψης και αλληλεγγύης από το Πανόραμα σε όλο τον κόσμο

otavoice

Ισ. Μάδης: Ανεφάρμοστος ο Κανονισμός Πυροπροστασίας Ακινήτων

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου με το Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης

otavoice