ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνουν» οι υποψήφιοι σε Περιφέρειες και Δήμους

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου.

Το Πολιτικό Συμβούλιο, αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να αναβάλλει την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή της νέας Πολιτικής Γραμματείας για το Σαββατοκύριακο 13 με 14 Οκτωβρίου. Το πρώτο ζήτημα φυσικά θα είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Την σχετική ενημέρωση έκανε ο γραμματέας της ΚΕ, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος επεσήμανε πως έχουν γίνει ήδη συσκέψεις στις περιφέρειες, αναφορικά με υποψηφιότητας για Περιφέρειες και Δήμους. Στόχος του κόμματος, μέχρι τα τέλη Οκτώβρη να έχει καταλήξει στον βασικό κορμό των υποψηφιοτήτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλαδή για το σύνολο των Περιφερειών και τους μεγάλους δήμους.

Το δεύτερο θέμα που θα απασχολήσει την επικείμενη Κεντρική Επιτροπή είναι οι ευρωπαϊκές εξελίξεις ενόψει και των ευρωεκλογών. Επ’ αυτού έγινε ενημέρωση από τον Σκουρλέτη σχετικά με τις διαδικασίες του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε.
Σχολιάστε