Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Κώστας Ζαγναφέρης με την στήριξη των Αντιπεριφερειαρχών Καβάλας και Δράμας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ανακοίνωσε την απόφαση του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος.

‘Έχοντας την στήριξη τουλάχιστον 15 ενεργών Περιφερειακών συμβούλων, από την Περιφερειακή Αναγέννηση αλλά και των άλλων τοπικών παρατάξεων καθώς επίσης και των Αντιπεριφερειαρχών Καβάλας και Δράμας, Θόδωρου Μαρκόπουλου και Αργύρη Πατακάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ανακοίνωσε την κάθοδό του στις Περιφερειακές εκλογές 2019 για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωση του:

«Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).
Στόχος μας είναι το ξεκόλλημα από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.
Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ».
Σχολιάστε