Νέα Δημοκρατία: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τους πέντε πρώτους υποψήφιους Περιφερειάρχες

Σε… προεκλογικούς ρυθμούς μπήκε η Νέα Δημοκρατία εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Άρτα, όπου περιοδεύει εδώ και μερικές μέρες, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου είπε πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τις υποψηφιότητες όσων περιφερειαρχών εξελέγησαν το 2014 με την υποστήριξη και τότε της Ν.Δ.

Έτσι λοιπόν το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία, ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο, ο Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης στην Ήπειρο και η Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο.

Ο αριθμός των υποψηφίων όμως φαίνεται πως θα αυξηθεί στους έξι, συμπεριλαμβανομένου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο εκλεγµένος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016 και στη θέση του εξελέγη ο μέχρι τότε χωρικός αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα δοθεί και στον Μέτιο το «χρίσµα» κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις προσεχείς μέρες.
Σχολιάστε