Πούτιν: Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη γη μας-Σωστή απόφαση η εισβολή στην Ουκρανία

Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη γη μας, ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Κόκκινη Πλατεία για την επέτειο της Ημέρας της Νίκης, επί της ναζιστικής Γερμανίας το 1945, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν .

Περιεχόμενο στο έγκλημα κατά του Ουκρανικού λαού  επιχείρησε εκ νέου να δώσει ο Ρώσος πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας το αφήγημα της απειλής από τη Δύση.

Το ΝΑΤΟ δημιουργούσε απειλές στα σύνορά μας, ενώ η Δύση δεν ήθελε να εισακούσει τη Ρωσία, δήλωσε ο Πούτιν. Πρόσθεσε επίσης χωρίς ίχνος ανθρωπιστικής ευαισθησίας και δημοκρατικής προσήλωσης, ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» (όπως έχει βαφτίσει την εισβολή)  στην Ουκρανία ήταν ένα απαραίτητο και χρονικά κατάλληλο μέτρο, η μοναδική σωστή απόφαση.

Οι εθελοντές και τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας πολεμούν για την πατρίδα τους, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος. «Πολεμάτε για την Πατρίδα σας, για το μέλλον της», δήλωσε ο Πούτιν στην ομιλία του κατά την ετήσια παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας για την Ημέρα της Νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Ο θάνατος κάθε στρατιώτη και αξιωματικού είναι επώδυνος για εμάς», δήλωσε. «Το κράτος θα κάνει τα πάντα για να φροντίσει αυτές τις οικογένειες».

Ο Πούτιν ολοκλήρωσε την ομιλία του φωνάζοντας στους συγκεντρωμένους στρατιώτες: «Για τη Ρωσία, Για τη Νίκη, Ζήτω!».
Σχολιάστε