OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Το καθεστώς Πούτιν βεβηλώνει το Πάσχα – Νέα ρωσικά πλήγματα στη Μαριούπολη

Παρόλες τις εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός, όσο διαρκεί η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και το Πάσχα, οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν το ανελέητο και δολοφονικό σφυροκόπημα στην δοκιμαζόμενη Ουκρανία, που προσπαθεί να εορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου, μέσα σε ερείπια και βομβαρδισμούς.

Οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν εκ νέου τα αεροπορικά πλήγματα και επιχειρούν επίθεση εναντίον του εργοστασίου χάλυβα της Μαριούπολης Αζοφστάλ, όπου βρίσκονται οι εναπομείνασες ουκρανικές δυνάμεις στην πόλη, είπε σήμερα ο Ουκρανός προεδρικός σύμβουλος Ολέξι Αρεστόβιτς.

“Ο εχθρός επιχειρεί να καταπνίξει την τελευταία αντίσταση των υπερασπιστών της Μαριούπολης στην περιοχή του Αζοφστάλ”, είπε ο Αρεστόβιτς στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Την ίδια ώρα όλες οι ελεγχόμενες από την Ουκρανία πόλεις στην ανατολική περιοχή Λουχάνσκ δέχονται συνεχώς σήμερα βομβαρδισμό από τις ρωσικές δυνάμεις και το σφυροκόπημα εντείνεται, δήλωσε στην τηλεόραση ο κυβερνήτης της περιοχής Σερχίι Χαϊντάι.

Να θυμίσουμε ότι στις δυνάμεις που πολιορκούν το εργοστάσιο Αζοφστάλ είναι οι αδίστακτοι Τσετσένοι, που χτυπάνε Ορθόδοξους αλλαλάζοντας Αλλάχ Άκμπαρ. Έτσι τιμά το Άγιο Πάσχα, το καθεστώς Πούτιν.

Σχετικά Άρθρα

Πέπλο αφρικανικής σκόνης «πνίγει» τη χώρα

otavoice

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα -Ανελέητο σφυροκόπημα

otavoice

Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από το βράδυ και τα δυτικά

otavoice

Ευρωεκλογές-Επιστολική ψήφος: Στις 121.000 εγγραφές – Βήμα βήμα η διαδικασία διαλογής

otavoice

Εμπραχίμ Ραΐσι: Ισραηλινή επίθεση σε ιρανικό έδαφος θα σβήσει το «σιωνιστικό καθεστώς»

otavoice

Κουτσούμπας από Μόντρεαλ: Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού

otavoice