Σοκ στη Λάρισα: Ξαφνικός θάνατος 27χρονης- Ερωτηματικά και ανησυχία

Ακόμη μια περίπτωση ξαφνικού θανάτου υγιούς νέου ανθρώπου, συγκλονίζει και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και ανησυχία. Πως δικαιολογοιύνται τόσα περιστατικά ξαφνικών θανάτων σε νεαρά άτομα και μάλιστα πλήρως υγιή;

Μια νεαρή κοπέλα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε ξαφνικά μέσα σε λίγα λεπτά. Για την ώρα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αλλά παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της τραγωδίας. Η 27χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αγιά στη Λάρισα από το άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου σε ηλικία μόλις 27 ετών της Κωνσταντίνας Πράππα, το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα το πρωί ενώ βρίσκονταν στο σπίτι της γύρω στις 09:15 κατέρρευσε.

Αμέσως μεταφέρθηκε από τους οικείους της χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, δυστυχώς εξέπνευσε. Από τις Αρχές φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η συχνότητα των ξαφνικών θανάτων έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την κοινωνία και κάποιοι το αποδίδουν σε παρενέργειες του κορονοιού και των εμβολίων.
Σχολιάστε