Τζόκοβιτς: Παρωδία- Συνελήφθη ξανά και τον απελαύνουν παρότι κέρδισε την δίκη

Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνελήφθη και πάει για… απέλαση από την Αυστραλία- Παγκόσμιος διασυρμός της Αυστραλίας 

Παρωδία άνευ προηγουμένου διαδραματίζεται εις βάρος του παγκόσμιου πρωταθλητή Νόβακ Τζόκοβιτς από την αυστραλιανή κυβέρνηση…

Παρόλο που σήμερα τον δικαίωσε το δικαστήριο, λίγη ώρα μετά συνελήφθη και οδηγείται για απέλαση από την Αυστραλία, χάνοντας έτσι το Australian Open. Η απόφαση του δικαστή, Anthony Kelly, είναι σίγουρα ένα μεγάλο χτύπημα στην κυβέρνηση Μόρισον, που ήθελε πάση θυσία να πετύχει την απέλαση του Τζόκοβιτς, την οποία έχει μετατρέψει σε πολιτικό παιχνίδι.

 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει Σέρβα δημοσιογράφος που μίλησε με τον πατέρα του Νόλε, έγινε σύλληψη του 34χρονου τενίστα με σκοπό την απέλασή του!

Όλα αυτά, μόλις δύο ώρες μετά τη δικαίωσή του από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, που ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας του.

 

Έτσι, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης συνελήφθη από τις αρχές με σκοπό την απέλασή του, παρά το ότι δικαιώθηκε στην υπόθεση της βίζας του και όλα έδειχναν ότι θα συμμετείχε κανονικά στο Australian Open.

Όμως, ο υπουργός Μετανάστευσης  Alex Hawke είχε το δικαίωμα να προβεί σε προσωπική ενέργεια για την απέλασή του, ακυρώνοντας την βίζα που διαθέτει ο Τζόκοβιτς κάτι που πιθανότατα συνέβη και έτσι ο Σέρβος θρύλος του τένις θα φύγει από την Αυστραλία, εκτός αν υπάρξει ακόμα μια δραματική αλλαγή δεδομένων.
Σχολιάστε