OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Νέα αθλιότητα Βασιλακόπουλου: “Παρακρατήστε τα πρόστιμα των 100 ευρώ από τις συντάξεις”

Νέα επίδειξη κυνισμού και απανθρωπιάς από τον μόνιμο τηλεοπτικό θαμώνα Θεόδωρο Βασιλακόπουλο. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας αναφερόμενος στα πρόστιμα για τους άνω των 60 ετών που δεν κάνουν το εμβόλιο, πρότεινε να παρακρατούνται απευθείας κάθε μήνα από μισθούς και συντάξεις και να μην καταλογίζονται. Παράλληλα δεν ξέχασε να επιτεθεί ξανά με υποτιμητικά σχόλια κατά των εκατοντάδων χιλιάδων ανεμβολίαστων  πολιτών, λέγοντας ότι πρέπει να κλειστούν σε καραντίνα, μέχρι να βάλουν μυαλό και να εμβολιαστούν. 

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και κυβερνητικός σύμβουλος, που δεν έχει πρόβλημα να τον τραπεζώνουν οι φαρμακοβιομηχανίες σε τουριστικά θέρετρα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, θεώρησε ότι «δεν  είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή που έχουμε» και πρότεινε τα 100 ευρώ να παρακρατούνται κάθε μήνα από τις πενιχρές συντάξεις των 500 ευρώ, χωρίς βέβαια να τον ενδιαφέρει αν αυτό οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση την τρίτη ηλικία.

«Το πρόστιμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν έχει επιβληθεί, είναι θεωρητικό. Δεν είμαι νομικός, αλλά υπάρχουν υποχρεωτικότητες και υποχρεωτικότητες. Να σας το πω διαφορετικά, αν έμενα μου επιβάλετε ένα πρόστιμο το οποίο μου έρθει στο τέλος του χρόνου και θα μου λέει ότι θα πληρώσω 100 ευρώ αλλά εγώ δεν το κάνω, ούτε την επόμενη χρονιά, ούτε τη μεθεπόμενη σε δέκα χρόνια θα αθροιστεί ένα ποσό», είπε με κυνικό ύφος ο Βασιλακόπουλος σαν να μιλούσε για αντικείμενα και όχι για ανθρώπινες ζωές.

Πάρτε τα από τις τσέπες των υπερήλικων είναι το μήνυμα του ανθρώπου που συμμετέχει σε αυτούς που διαμορφώνουν την κυβερνητική πολιτική και την κοινή γνώμη. «Αν είμαι και 84 ετών δεν θα με πολυνοιάζει», ανέφερε για τους απόμαχους της ζωής, τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους γονείς.

Συνεχίζοντας το παραλήρημα κοινωνικής αναλγησίας και ωμότητας αναρωτήθηκε : «Είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή; Για να έλεγε η κυβέρνηση ότι θα παρακρατείται από τη σύνταξή σου ένα ποσό της τάξεως των 100 ευρώ τον μήνα, θα δείτε πόσοι θα εμβολιάζονταν αύριο. Το πρόστιμο θα επιβληθεί αλλά δεν θα εισπραχθεί».

Ο εμμονικός τηλεβόας του τρόμου και του κοινωνικού διχασμού, δεν ξέχασε να συνεχίσει την στοχοποίηση των ανεμβολίαστων πολιτών, προτείνοντας να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία αλλά ταυτόχρονα να ενταθούν τα περιοριστικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων πολιτών… ξεδίπλωσε ξανά το αφήγημα της μετάθεσης των ευθυνών στους ανεμβολίαστους πολίτες, την ώρα που έχει καταρρεύσει το ψεύτικο αφήγημα της μετάδοσης και διασποράς του ιού αποκλειστικά από τους μη εμβολιασμένους.

Θαυμάστε τι είπε επί λέξη:  “αγαπητοί συμπολίτες ανεμβολίαστοi, επειδή κινδυνεύετε τώρα που υπάρχει κύμα θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο για να προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε”.

Σε εφιάλτη της κοινωνίας έχει εξελιχθεί υιοθετώντας ακραίες απάνθρωπες θέσεις, που μας πάνε πίσω σε χρόνια κατοχής από φασιστικά, ναζιστικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα. Εκμηδενισμός της ανθρώπινης ύπαρξης, ισοπέδωση και απανθρωπιά στο ποιο σκληρό πρόσωπο της. Δυστυχώς αυτός ο άθλιος που φέρει τον τίτλο του καθηγητή ιατρικής αποτελεί την αιχμή της κυβερνητικής προπαγάνδας και έχει θέση επίσημου συνομιλητή.

Ποιο χαμηλά Ελλάδα, δεν γίνεται….

 

 

Σχετικά Άρθρα

Φλώρινα: 48ωρη απεργία τελωνειακών σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

otavoice

Δυναμικό συλλαλητήριο, ζητούν στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου

otavoice

Κυκλώνας σάρωσε τη Μαδαγασκάρη: Έντεκα νεκροί και 7.000 πληγέντες

otavoice

Συνάντηση Μπλίνκεν-Μακρόν στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα για την Ουκρανία

otavoice

Στις 30 Απριλίου η τελευταία προθεσμία για τα POS

otavoice

Πούτιν: Αν τα F-16 φτάσουν στην Ουκρανία θα τα καταρρίψουμε

otavoice