Μητσοτάκη μην τολμήσετε, να απελαθεί ο Αρμένιος διανοούμενος Sevan Nisanyan στην Τουρκία

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να απελάσει Αρμένιο διανοούμενο στην χώρα με ποινικό μητρώο, που ευθύνεται για την γενοκτονία του Αρμενικού Έθνους. Περίεργα παιχνίδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αρνήθηκε να δώσει νόμιμη παραμονή στην χώρα μας και ενεργοποίησε μια διαδικασία που μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα υπόθεση Οτσαλάν.

Η Ελλάδα πρόκειται να λάβει απόφαση για την απέλαση του Αρμένιου υπηκόου Sevan Nişanyan στην Τουρκία…
Στις 29 Δεκεμβρίου 2021, η ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν έχει αποκαταστήσει το δικαίωμα διαμονής του (που είχε αποκτηθεί με γάμο με Ελληνίδα πολίτη), κάλεσε τον Sevan Nisanyan στο αστυνομικό τμήμα στις 30 Δεκεμβρίου, «ευγενικά» και τον συνέλαβε με το πρόσχημα πως στις 3 Ιανουαρίου 2022 λήγει η άδεια παραμονής του στη χώρα.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του Ira Tzourou αύριο στη Σύρο θα ληφθεί η απόφαση της απέλασής του από τη χώρα και με απόφαση του εισαγγελέα θα γίνει γνωστό σε ποια χώρα θα απελαθεί.

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα δήλωσε πως είναι ενήμερη για τις διαδικασίες και τις εξελίξεις γύρω από τον Αρμένιο διανοούμενο, Κωνσταντινοπολίτη, υπήκοο της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Σεβάν Νισανιάν και λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα για την διευθέτηση του ζητήματος.
Η ευχή όλων μας είναι (αν τελικά απελαθεί…) να απελαθεί στην Αρμενία και όχι στην Τουρκία γιατί τότε θα πρόκειται για μια προδοσία, ένα στίγμα για την Ελλάδα. Για μια δολοφονία μιας και θα στείλουν όπως κάποτε τον κούρδο ηγέτη Οτσαλάν στα χέρια των δολοφόνων. Θα κερδίσει το λόμπυ του ΕΛΙΑΜΕΠ και του αζέρικου αερίου. Θα μπορέσει να σταθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη στο ειθνικό της ανάστημα;

Μπορεί να υπάρξει δικαστής με ελληνική συνείδηση που θα κάνει τέτοιο αποτρόπαιο ατόπημα;
Σχολιάστε