Με χρώματα, πυροτεχνήματα και ελπίδα υποδέχτηκε η Ελλάδα των 2022

Με μια πανδαισία χρωμάτων και  πυροτεχνημάτων, υποδέχθηκε η Ελλάδα την πρωτοχρονιά του 2022. Στην Αθήνα, αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας, τα βεγγαλικά φώτισαν τον ελληνικό ουρανό και έστειλαν μήνυμα ελπίδας και προσμονής για μια χρονιά χωρίς περιορσμούς.

Γέμισε με χρώματα ο ουρανός της Θεσσαλονίκης με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε το 2022, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, μέσα σε μια σκληρή πραγματικότητα με περιορισμούς και συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης.

Ανάλογες εικόνες από την Ηλειακή πρωτεύουσα. Με εντυπωσιακή ρίψη πυροτεχνημάτων υποδέχτηκε ο Πύργος στην κεντρική πλατεία την νέα χρονιά.

Με πολύχρωμα και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φωτίστηκε τα μεσάνυχτα ο ουρανός των Γρεβενών, προσφέροντας σε όλες και όλους ένα όμορφο θέαμα, σηματοδοτώντας έτσι την έλευση του 2022.

Με πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το 2022 η πόλη της Κοζάνης. Εικόνες από την κεντρική πλατεία.

Λάρισα. Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού να κράτησαν εντός σπιτιών για δεύτερη συνεχόμενη Πρωτοχρονιά τους Λαρισαίους (όπως και τους υπόλοιπους Έλληνες φυσικά), αλλά  ο Δήμος Λαρισαίων φρόντισε με εκατοντάδες βεγγαλικά τόσο στο κέντρο, όσο και στις συνοικίες της πόλης, να δώσει  εορταστικό τόνο στην έλευση του νέου χρόνου .

Με πρωτότυπο ψηφιακό τρόπο υποδέχθηκε την άφιξη του νέου χρόνου η πόλη του Ναυπλίου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ψηφιακά βεγγαλικά και μια ελληνική σημαία στο ιστορικό Παλαμήδι.

Με πυροτεχνήματα και τις κόρνες των πλοίων να διαλαλούν τον ερχομό της νέας χρονιάς, υποδέχτηκαν στο λιμάνι του Πειραιά το 2022.
Σχολιάστε