Απάτη αφαίμαξης του ελληνικού λαού- 25 ευρώ το PCR στην Κύπρο

Η επιδημιολογική κρίση στην Ελλάδα ανέδειξε πέρα της υγειονομικής ανεπάρκειας και την κερδοσκοπική διαχείριση της. Εκμεταλλευόμενοι την κυβερνητική αδράνεια και συγκάλυψη διάφοροι κύκλοι επιδώθηκαν σε ένα ανελέητο πάρτι κερδοσκοπίας με θύματα τους έλληνες φορολογούμενους.

Από τις μάσκες, τα αντισηπτικά και τα τέστ, τις εταιρίες ημετέρων, έχει στηθεί ένα όργιο εκατομμυρίων ευρώ  με τους πολίτες να πληρώνουν με καπέλο προιόντα που συνδέονται άμεσα με την δημόισια υγεία. Προιόντα και υπηρεσίες στα όποια θα έπρεπε να υπάρχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλους. Θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί από κάθε εμπορικό κέρδος και να διατίθενται με χαμηλό κόστος ακόμη και δωρεάν σε όλους του πολίτες.

Από την μία μοιράζουν ψίχουλα και από την άλλη μαζεύουν εκατομμύρια.

Ποίοι κερδοσκοπούν; Που πάνε τα υπερκέδη από το καπέλο;

Σήμερα μετά από ένα χρόνο απραξίας ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης που δεν βλέπει ακρίβεια στην χώρα μας, έβαλε πλαφόν στα pcr test, καθορίζοντας ανώτατη τιμή τα 47 ευρώ. Μέχρι σήμερα πλήρωναν οι πολίτες από 70 έως 120 ευρώ την εξέταση.

Δείτε όμως στην Κύπρο πόσο κοστίζει το ίδιο pcr test σε γνωστό ιατρικό όμιλο. Μόλις 25 ευρώ και μάλιστα για φοιτητές και μαθητές κατεβαίνει στα 20 ευρώ. Μιλάμε για μια απόκλιση Ελλάδας – Κύπρου, της τάξεως του 100%. Διπλάσια τιμή και μάλιστα επί της κρατικής παρέμβασης.

Έδωσε τιμή το Υπουργείο Ανάπτυξης  100% υπερτιμολογημένη σε σχέση με την Κύπρο. Με ποιο κριτήριο επέλεξε ως τιμή πλαφόν τα 47 ευρώ ο υπουργός Ανάτυξης; Δεν έκανε έρευνα αγοράς; Οι σύμβουλοί του δεν του έδωσαν στοιχεία από την διεθνή αγορά;

Ανάλογες αποκλίσεις βλέπουμε σε όλα τα είδη εξετάσεων. Μόλις 5 ευρώ το rapidtest, 25 ευρώ το τέστ αντισωμάτων.
Σχολιάστε